Politie Noord-Holland-Noord

Berichten van maandag 4 juli

Noord-Holland Noord, 04-07-2011 o 14.15 uur

Auto klem op kei

Schagen, maandag 4 juli

Op de Lutjewallerweg reed om 00.30 uur een 30-jarige man uit Wieringerwaard zijn auto klem op een kei. Hij bleek onder invloed van alcohol en had een bocht in de weg gemist. Hij blies 1240 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De auto moest worden weggesleept.

14-jarige Hanifa Abdallah vermist

Heerhugowaard, maandag 4 juli

Sinds 14 maart dit jaar wordt de 14-jarige Hanifa Abdallah vermist. Ze liep op deze datum weg uit het Transferium in Heerhugowaard. Hanifa is eerder weggelopen uit jeugdinstellingen, maar keerde steeds na een aantal weken weer terug. Mogelijk verblijft zij in Amsterdam Zuid-Oost waar zij oorspronkelijk vandaan komt. Signalement: negroïde, 1.60 meter lang. Op haar arm heeft ze groot NIFA getatoeerd staan. Als u weet waar Hanifa is, geeft u dit dan door aan de politie via 0900-8844.

Rijverbod

Heerhugowaard, maandag 4 juli

Een 41-jarige man uit Alkmaar kreeg een rijverbod van 2 uur opgelegd wegens het rijden onder invloed van alcohol. Op de Dirk Campuysenstraat blies hij om 23.30 uur bij een controle 315 Ug/l. Zijn auto bleek bovendien niet te zijn verzekerd en de Alkmaarder had nog een aantal boetes open staan, ter waarde van ongeveer 250 euro. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Getuigen gezocht

Heiloo, zaterdag 2 juli

De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat een eerder gestolen auto werd geparkeerd op het Stationsplein. De auto, een blauwe Suzuki Alto, met een grote roestvlek op de motorkap, werd zaterdag omstreeks 08.00 uur geparkeerd. Een getuige zag twee jongens uit de auto stappen. De auto werd op 30 juni in Alkmaar gestolen. De politie wil graag in contact komen met mensen die hebben gezien wie de auto op het Stationsplein parkeerden. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844.

Aanhouding na joyriden

Alkmaar, zondag 3 juli

Op de Kanaalkade hield de politie om 19.30 uur een automobilist uit Amsterdam aan. De automobilist reed op een stuk weg dat uitsluitend toegankelijk is voor stadsbussen en taxis. Bij controle bleek dat de jongen 17 jaar is en dus niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Hij bleek de auto van zijn nicht te hebben meegenomen, zonder haar toestemming. Hij kreeg proces-verbaal wegens joyriding, rijden waar dat niet is toegestaan en het rijden zonder rijbewijs.