Vodafone introduceert nieuwe tarieven mobiel internet voor laptop

Persbericht van Vodafone Libertel NV

Vodafone introduceert nieuwe tarieven mobiel internet voor laptop, netbook en tablet

Vandaag introduceert Vodafone Nederland nieuwe tarieven voor mobiel internet op de laptop, netbook en tablet. De introductie van nieuwe Mobiel Breedband abonnementen is zowel op de consumenten- als de zakelijke markt van toepassing. Vodafone komt hiermee tegemoet aan de behoefte om de laptop of tablet waar en wanneer men wil online te kunnen gebruiken. Voor klanten die nog geen, of incidenteel, mobiel internet gebruiken bestaat de mogelijkheid om tegen een lager tarief in te stappen. Voor EUR 10,00 per maand is er al een Mobiel Breedband abonnement. Door het uitgebreide internationale netwerk kan Vodafone tevens nieuwe voordelige abonnementen voor gebruik in het buitenland aanbieden. De nieuwe tarieven zijn vanaf vandaag te vinden op: www.vodafone.nl/internet of www.vodafone.nl/zakelijk/internet

Jens Schulte-Bockum, CEO bij Vodafone Nederland: "Wij willen de gemakken van mobiel internet zowel privé als zakelijk voor ieder type internet gebruiker toegankelijk maken. Lagere instaptarieven, transparantie en netwerkkwaliteit maken het gebruik van mobiel internet zowel in Nederland als in het buitenland via Vodafone nu nog aantrekkelijker. Een vakantie of zakenreis wordt aangenamer door onbezorgd gebruik van mobiel internet zoals men dat gewend is in Nederland."

Mobiel Breedband op Reis
Voor de zakelijke gebruiker introduceert Vodafone tevens de 'Mobiel Breedband op Reis' abonnementen. Een belangrijke verandering binnen het nieuwe Mobiel Breedband portfolio van de telecomprovider is dat zakenreizigers voortaan hun laptop of tablet online in het buitenland net zo kunnen gebruiken als dat ze dat gewend zijn in Nederland. Met 'Mobiel Breedband op Reis' heeft de klant beschikking over één bundel die te gebruiken is in Nederland én de 42 Vodafone Passport landen, waaronder alle landen binnen de EU, Turkije, Australië, Nieuw-Zeeland en Japan.

Data Dagbundel op Reis
Voor de consumentenmarkt introduceerde Vodafone eerder de Data Dagbundel op Reis. Voor EUR 7,50 per dag heeft de klant al een dag lang toegang tot 3G internet in de 42 Passport landen met een bundel van 50 MB. Klanten betalen enkel voor de dagen dat er daadwerkelijk gebruik van internet wordt gemaakt. De Data Dagbundel op Reis is te activeren bovenop een nationaal Mobiel Breedband abonnement van Vodafone.

Transparantie
Klanten ontvangen een notificatie per sms via het Mobiel Breedband dashboard op de laptop, notebook of tablet (als het apparaat dit toelaat) als 80% van de bundel verbruikt is. Ook bij volledig verbruik van de nationale bundel krijgt de klant een notificatie. Doordat de klant geïnformeerd wordt over het verbruik en dit zelf kan monitoren, blijven onverwacht hoge rekeningen uit.

Meer informatie is te vinden via http://www.vodafone.nl/internet/ of http://www.vodafone.nl/zakelijk/internet/

Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone Nederland is het tweede mobiele telecommunicatiebedrijf in Nederland op basis van omzet en winstgevendheid en heeft ruim 5 miljoen klanten per 31 maart 2011. De hoofdkantoren zijn gevestigd in Maastricht en Amsterdam. Daarnaast zijn er kantoren in Son en Zaltbommel. Vodafone Nederland maakt deel uit van Vodafone Group, in omzet 's werelds meest vooraanstaande internationale mobiele telecommunicatiegroep, met circa 371 miljoen klanten per 31 maart 2011. Vodafone heeft momenteel deelnemingen in aandelenkapitalen in meer dan 30 landen verspreid over vijf continenten en circa 40 partnernetwerken wereldwijd. Voor meer informatie, ga naar www.vodafone.nl en www.vodafone.com

Links:
http://www.vodafone.nl/internet



Razende Robot Reporter