Wageningen Universiteit en Researchcentrum

Volg praktijknetwerken in de land- en tuinbouw online

4 jul 2011

Wie in één oogopslag wil zien aan welke vernieuwingen Nederlandse boeren en tuinders werken, kan daarvoor terecht op de nieuwe website www.praktijknetwerkenindelandbouw.nl. Naast een beschrijving van de initiatieven die vallen onder de regeling âpraktijknetwerkenâ van het ministerie van EL&I, biedt de site een overzicht van het laatste nieuws uit de netwerken.

Door een verbreding van de subsidieregeling Praktijknetwerken zijn in 2011 â behalve 31 praktijknetwerken in de veehouderij â ook 27 praktijknetwerken in de plantaardige sectoren van start gegaan. De variatie in deze plantaardige netwerken is groot en omvat zowel glastuinbouw, akkerbouw, boomteelt, fruitteelt als bloembollenteelt. Alle informatie en nieuws rond deze praktijknetwerken wordt verzameld op de website Praktijknetwerken in de Landbouw. U kunt zich op deze site ook aanmelden voor een digitale nieuwsbrief.

Voor de dierlijke sectoren wordt u doorgelinkt naar de website van Verantwoorde Veehouderij, die al jaren de vertrouwde plek is voor nieuws uit de veehouderijnetwerken en andere projecten. Ook de bijbehorende attentiemail blijft van kracht.

De websites worden beheerd door Wageningen UR. In opdracht van het ministerie van EL&I ondersteunt Wageningen UR de praktijknetwerken bij hun externe communicatie. Het ministerie wil hiermee stimuleren dat de netwerken hun doel gemakkelijker of sneller bereiken. Â

Contact
Communicatieteam Praktijknetwerken
Judith Poelarends
Tel. 0320 - 293 431