Keyware


Keyware kan vraag naar nieuwe horecaterminal nauwelijks bijhouden

Brussel 4 juli 2011 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW), een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer, bevestigt opnieuw het breedste aanbod van de markt in huis te hebben. De nieuwe betaalterminal op maat van de horeca is een schot in de roos. Het toestel uit de PayAway-reeks maakt komaf met een aantal typische elektronische betaalproblemen in de sector en kan dus op veel bijval rekenen.

Elektronisch betalen op hotel, restaurant of café wordt een stuk makkelijker voor uitbater én consument. Doorgaans zijn er vrij veel storingen omdat het bereik van het GSM- of GPRS- netwerk van de traditionele draagbare betaalterminals sterk varieert naargelang de plaats van uitbating of zelfs de richting waarin het toestel gehouden wordt. Aan tafel afrekenen is dus dikwijls moeilijk en ook de vertragingen zijn een bron van ergernis.

De nieuwe betaalterminal van Keyware werkt onafhankelijk van GSM of GPRS en ruimt die problemen dus van de baan. CEO Stéphane Vandervelde: We vertrekken altijd van een duidelijke vraag of behoefte bij de klant. De horeca zit al lang te wachten op een oplossing ten gronde. Deze nieuwe terminal is zelfs uitgerust met een fooi-functie en garandeert een supersnelle verwerking, ook aan tafel. Bovendien kan de uitbater het betaalverkeer online volgen via een persoonlijke webpagina.

Bij de lancering van de horeca-betaalterminal worden promotionele betaalabonnementen aangeboden voor VISA, waarbij de transactiekosten slechts 1.1% bedragen.

Over Keyware Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer :

Mr. Stéphane Vandervelde President & CEO Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23 ir@keyware.com www.keyware.com

copyright © 2006 Keyware