Ingezonden persbericht


Persbericht

MusiCamp voor tieners

tijdens muziekfestival

Camps4Kids en Kids Crew organiseren van maandag 4 juli tot zondag 9 juli een bijzonder MusiCamp voor kinderen en tieners van 9 t/m 13 jaar op vakantiepark De Betteld te Zelhem. Deze week wordt op het park het Week of Worship (WOW) Festival gehouden met Nederlandse aanbiddingsleiders en topartiesten uit het buitenland. Onder leiding van Lee Ann Vermeulen, Hanne de Vries, Ralph van Manen e.v.a. zullen de kinderen en tieners naast hun eigen programma ook 's avonds zingen met de ) (internationale) artiesten.

Tijdens de WOW Festival leren tieners wat het betekent om muzikant, zanger en aanbiddingsleider te zijn. Het programma begint op maandag en eindigt zondagochtend. Naast hun eigen repertoire studeren de jonge deelnemers liedjes in van andere artiesten om ze vervolgens samen met hen op het grote podium te zingen. Met samenzang, workshops en repetities, wordt er flink gewerkt tijdens de MusiCamp. Uiteraard is er ook tijd voor ontspanning, sport en spel.

Internationale artiesten

Door MusiCamp integreren kinderen met het volwassen programma van de Week of Worship. "We willen jongeren laten zien dat ze nú belangrijk zijn" zegt Lee Ann Vermeulen, oprichter van de Kids Crew School of Arts. "We gaan samen zingen, repeteren, soms een workshop volgen, en 's avonds optreden met de artiesten. We hebben al toezeggingen van Sharon Kips, Matthew Ward, Martin Brand, Ralph van Manen en Hanne de Vries. Het wordt één uitdagende, muzikale Week of Worship voor deze tieners!"

Oprichter Camps4Kids Peter Madern vertelt waarom kampen zo belangrijk zijn voor de ontwikkeling van kinderen en tieners: "In de top 10 hoe mensen Jezus leren kennen, staan kinderkampen op plaats nummer 7; na eerst alle familieleden worden kampen de eerste plek toebedeeld. Dit zette mij ertoe met deze kampen te starten.´´ Met MusiCamp hebben tieners een unieke kans om lessen te volgen van professionele, toegewijde muzikanten en artiesten.

De jonge deelnemers slapen deze week in de herberg en de kosten zijn ¤ 250,00 all inclusive. Het is ook mogelijk om voor ¤ 150,00 het programma te volgen. ´s Nachts slapen de kinderen dan bij hun ouders. Kijk voor meer informatie over MusiCamp en opgave op www.camps4kids.nl . Via www.betteld.nl kunnen mensen meer informatie vinden over de Week of Worship, en hier een vakantie boeken.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht