Gemeente Eijsden-Margraten

Meer nieuwsberichten

Commissievergaderingen juli

De commissievergaderingen in de maand juli vinden plaats op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 juli 2011. Alle vergaderingen starten om 19.00 uur.

Maandag 4 juli vergadert de commissie Algemene Zaken en Middelen in Eijsden aan de Drekkesteeg 1 (brandweerkazerne). De commissievergadering begint om 19.00 uur met een werkbezoek aan de brandweer en een presentatie door de brandweer over beleid en ontwikkeling. Om 20.30 uur start de feitelijke commissievergadering. De belangrijkste onderwerpen zijn de uitgangspunten notitie 2012-2015 waarin het college voorstellen doet over de gemeentelijke financiën (ombuigingen/bezuinigingen) voor de komende jaren en een bestuursopdracht over de bevolkingskrimp (waar krijgt de gemeente mee te maken en hoe moet hier beleid op gemaakt worden).

Dinsdag 5 juli vergadert de commissie Grondgebiedzaken in het gemeentehuis te Margraten. De belangrijkste onderwerpen zijn het Wegenbeleidsplan 2011-2015, de voortgang van de ontwikkeling gemeentehuis / Amerikaplein en de voortgang bestemmingsplan Hotel Gronsveld.

Woensdag 6 juli vergadert de commissie Inwonerszaken in het gemeentehuis te Margraten. De kernpunten van de agenda zijn de ontwikkeling in de komende jaren van St. Joseph en de harmonisatie van het subsidiebeleid in de gemeente.