Draadloze beweging- en temperatuursensoren als energiebesparing

Persbericht van Plugwise B.V.

Plugwise heeft een duidelijke filosofie: de groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Dit is het fundament van alles wat we doen. En terecht, want uit data van Plugwise' zakelijke gebruikers blijkt dat gemiddeld de helft van alle elektriciteit gebruikt wordt buiten kantoortijden. Zet uw apparatuur aan en uit wanneer dat noodzakelijk is. Ook als u niet aanwezig bent. Het Plugwise systeem centraliseert de controle over het energieverbruik van individuele apparaten. Op één plek kunt u alle met Plugwise aangesloten apparatuur bedienen.

Plugwise introduceert een tweetal wereldwijd unieke producten: de Scan en de Sense.

De introductie van de Plugwise Scan lichtsensor en bewegingsdetector geeft het Plugwise systeem vele nieuwe mogelijkheden. Waar energie besparen al op meerdere manieren mogelijk was, is het met de Scan nu ook mogelijk om uw verlichting te sturen aan de hand van beweging. Daarnaast is de Scan tevens een datalogger waarmee bezetting inzichtelijk gemaakt wordt. En energie besparen is pas het begin van een optimale benutting van uw gebouw. Zo voorkomt u onnodige investeringen in kantoorruimte en apparatuur en bespaart u tientallen procenten op het energieverbruik.

De Plugwise Sense is een nieuwe module voor het Plugwise ZigBee netwerk en maakt het mogelijk om temperatuur en luchtvochtigheid inzichtelijk te maken. De Sense kan de actuele temperatuur en relatieve luchtvochtigheid meten en deze data opslaan in het geheugen. Door de Sense aan te melden bij de software van uw Plugwise systeem kunt u met de Sense gedetailleerd inzicht krijgen in het verloop van de klimaatomstandigheden per vertrek en gepaste maatregelen uitvoeren voor gerichte verhoging van het comfort in uw omgeving.

Deze producten onderscheiden zich door hun ongeëvenaarde levensduur van de batterij, de settings van de sensoren (zoals gevoeligheid, daglichtschakeling, tijdsduurd, etc.) en de mogelijkheden om de settings op afstand in de software te wijzigen.

De Scan en de Sense zijn vanaf 4 juli verkrijgbaar.

Op de website van Plugwise (www.plugwise.com) is informatie beschikbaar over de Scan en de Sense, maar ook van alle andere Plugwise-producten.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

Links:
http://www.plugwise.com
Bijlage:
* scan1pdf
* brochurepdf
* scan2pdf




Razende Robot Reporter