Ingezonden persbericht


F5 Networks breidt Benelux-team fors uit

Amsterdam, 04 juli 2011 ­ F5 Networks, Inc. (Nasdaq: FFIV), toonaangevend leverancier van oplossingen voor Application Delivery Networking (ADN), breidt zijn Benelux-organisatie uit met vier professionals. Ronald Vanhijfte wordt Major Account Executive en Robert van Nouhuys is aangesteld als Channel Manager Netherlands. Daarnaast zijn Henk Hut benoemd tot Manager Major Accounts en Rob Willekes tot Major Account Manager Telco en Service Providers.

Ronald Vanhijfte (38) is als Major Account Executive verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de Named Accounts van F5 in België en Luxemburg. Voor zijn overstap naar F5 was Vanhijfte Sales Manager Enterprise Groep bij Dimension Data in België. Hij heeft tien jaar gewerkt voor deze systems integrator.

Robert van Nouhuys (39) houdt zich als Channel Manager bezig met het versterken van het F5-partnerkanaal in Nederland en is verantwoordelijk voor de sales- en marketingactiviteiten voor het indirecte kanaal. Voor zijn komst naar F5 werkte Van Nouhuys bij Cisco Systems als Account Manager Service Providers en de laatste vier jaar als Territory Business Manager voor de channel-organisatie van Cisco Systems. In de jaren daaraan voorafgaande had hij diverse commerciële functies bij PQR, BCE, Worldxchange en Esprit Telecom.

Henk Hut (50) is benoemd tot Manager Major Accounts. Als zodanig is hij verantwoordelijk voor de groei van F5 in het Nederlandse enterprise-segment. Voor hij naar F5 kwam, was Hut werkzaam in Global Sales/Account Management-functies bij NetApp en Cisco Systems.

Rob Willekes (41) is bij F5 Networks Major Account Manager Telco en Service Providers. Hij is in deze functie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het serviceprovider- en cloud-segment. Voor zijn overstap naar F5 was Willekes Product Sales Specialist Data Center bij Cisco Systems.

"Het aantrekken van deze talentvolle mensen onderstreept de groei die F5 op dit moment doormaakt. Het zegt ook iets over de aantrekkingskracht van ons jonge, dynamische bedrijf en de groeimogelijkheden die wij onze mensen kunnen bieden", aldus René Oskam, Director Sales Benelux bij F5 Networks.

Over F5 Networks
F5 Networks is marktleider in Application Delivery Networking (ADN). Het bedrijf helpt wereldwijd de grootste bedrijven en serviceproviders om maximaal te profiteren van virtualisatie, cloud computing en on demand IT. F5-oplossingen bieden ondersteuning bij de integratie van verschillende technologieën om zo meer controle over de infrastructuur en betere applicatiebeschikbaarheid en databeheer te realiseren. Dit resulteert in naadloze, veilige en snelle toegang tot applicaties vanaf zakelijke desktops en intelligente apparatuur. Een open architectuurraamwerk stelt F5-klanten in staat om bedrijfsbeleid in te zetten op 'strategische controlepunten' in de IT-infrastructuur en de publieke cloud. F5-producten bieden klanten de flexibiliteit die nodig is om IT af te stemmen op veranderende omstandigheden, on demand schaalbare oplossingen in te zetten en mobiele toegang tot data en diensten te beheren. Wereldwijd opererende organisaties, service- en cloud-providers en vooraanstaande online bedrijven vertrouwen op F5 om hun IT-investeringen te optimaliseren en hun business te versterken. Voor meer informatie: www.F5networks.nl.

Volg @f5networks op Twitter of bezoek de Facebook-pagina voor meer informatie over F5, zijn partners en technologie. Voor een compleet overzicht van communitywebsites van F5: http://www.f5.com/news-press-events/web-media/community.html.