KPN NV

KPN Nieuws

KPN biedt klanten nu interactieve TV op tweede TV

Datum

4 juli 2011

Nummer

045

Vanaf vandaag biedt KPN zijn klanten standaard twee Interactieve TV ontvangers in het basispakket voor TV van KPN. Hierdoor kunnen klanten nu op beide TV's in huis dezelfde kwaliteit programma's bekijken, terugkijken en opnemen. Bestaande klanten kunnen een tweede iTV ontvanger aanvragen bij de klantenservice of in de winkel. Uit onderzoek in opdracht van KPN uitgevoerd door Blauw Research blijkt, dat er in de Nederlandse huishoudens gemiddeld twee televisies staan. Steeds meer huishoudens willen ook op de tweede TV in huis van alle features van Interactieve TV gebruik kunnen maken. Met het nieuwe TV pakket biedt KPN nu deze mogelijkheid.

Tarieven

Het tarief voor het basispakket Interactieve TV inclusief 2 iTV ontvangers is ¤ 15, -.

Klanten die maar een iTV ontvanger willen betalen ¤ 11, - voor een iTV ontvanger in het basispakket.

TV pakketten

Vanaf vandaag is Live TV pauzeren standaard opgenomen in het basispakket. KPN biedt bovenop het basispakket een aantal extra pakketten zoals bv Eredivisie Live, het Kidspakket en het Pluspakket. De zenders uit de extra pakketten kunnen zonder extra kosten op de tweede TV aansluiting gekeken worden.

Over TV van KPN
Met een marktaandeel van 22% is KPN de tweede aanbieder op de markt voor Digitale TV in Nederland. De nadruk ligt dit jaar vooral op Interactieve TV. Daarmee kunnen consumenten tv-kijken op hun eigen manier. Live TV Pauzeren, Programma Gemist, Videotheek Thuis en het opnemen en bewaren zijn belangrijke functies van Interactieve TV. Voor Interactieve TV is het noodzakelijk om internet van KPN te hebben. De kosten voor het basispakket Interactieve TV zijn ¤ 15, - per maand. Naast Innteractieve TV blijft KPN ook Digitenne verkopen. Voor meer informatie en verkrijgbaarheid kijk op: www.kpn.com/tv.

Voor meer informatie over iTV van KPN klik hier

Voor meer informatie:




KPN NV