Knuz introduceert Nederlandse datingapp op FaceBook


Gratis datingsite Knuz.nl introduceert vandaag een datingapplicatie op FaceBook. De datingapp is speciaal bedoeld voor de Nederlandse en Belgische markt.

BEVERWIJK, 20110704 -- Met de app op FaceBook kunnen bestaande leden snel vanuit hun profiel even naar hun account op Knuz gaan zonder FaceBook te verlaten. Ze klikken eenvoudigweg op de link naar de app en ze zijn ingelogd en actief. Aspirant-leden kunnen snel en makkelijk lid worden via FaceBook. Ze hoeven slechts de voorwaarden te accepteren en ze hebben een account. De volgende stap is het Knuzprofiel aan te vullen met de benodigde gegevens en ze kunnen direct onbeperkt gratis daten. De Facebook-app kan gevonden via de rechstreekse link http://apps.facebook.com/knuzdating/ of door op FaceBook te zoeken op "Knuz".

Open
Knuz was al erg open richting andere netwerksites en breidt dit nu verder uit met deze FaceBook-integratie. Zo konden leden op Knuz op hun profiel al links plaatsen naar hun profielen op Hyves, FaceBook en Twitter. Sonja Kastermans, eigenaar van Knuz legt uit, "Wij kunnen dit doen omdat we een gratis datingsite zijn. Betaalde datingsites kunnen deze openheid niet bieden. De reden ervan is dat ze dan minder inkomsten hebben omdat mensen dan buiten de site om met elkaar in contact kunnen komen. Wij bij Knuz vinden het belangrijk dat mensen gratis, onbeperkt, makkelijk en snel met elkaar in contact moeten kunnen komen.".
 
Nederlandse en Belgische markt
De datingapplicatie van Knuz is puur gericht op singles in Nederland en Belgie. Sonja: "We reviewen actief alle profielen. Als we profielen in andere talen dan Nederlands tegenkomen dan bekijken we deze extra goed. Als het gaat om mensen buiten Nederland of Belgie dan verwijderen we het profiel. Zo houden we de site puur gericht op Nederland en Belgie.".
 
Geen 50 miljoen leden
"Het grote voordeel van de Knuzapp is de grote beschikbaarheid aan Nederlandse profielen. Wij hebben geen 50 miljoen inschrijvingen, zoals sommige andere FaceBookapps wel hebben. Maar aan die gigantische aantallen heeft de Nederlandse of Belgische dater verder niets. Je date niet snel met iemand uit Canada. Die grote aantallen zeggen dus niet veel. Omdat de Knuzapp draait op basis van de database van Knuz hebben Nederlanders en Belgen veel meer aan de Knuzapp." reageert Sonja op een vraag over de ledenaantallen, "We hebben op Knuz meer dan 280.000 ingeschreven leden en daarvan is nog een kleine 140.000 actief op de site." vervolgt ze.