B&A Career Management en Adver-Online slaan de handen inéén


HEEMSTEDE, 20110704 -- Een intensieve samenwerking tussen B&A Career Management en Adver-Online is een feit. Deze nieuwe samenwerking genaamd B&Adver-Online koppelt de wervingsactiviteiten van Adver-Online aan de selectie- en assessmentoplossingen van B&A Career Management. Marjolijn Punt van B&A Career Management en Edwin Blom van Adver-Online zijn erg tevreden met dit nieuwe initiatief.

Marjolijn Punt zegt hierover: “met B&Adver-Online verbreden we onze dienstverlening. Nu kunnen wij onze klanten een totaaloplossing voor hun recruitment- en selectievraagstuk aanbieden, tegen concurrerende tarieven met hoogwaardige kwaliteit. Al onze psychologen zijn aangesloten bij - en werken volgens de beroepscode van - het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP: www.psynip.nl). Ook is B&A Career Management aangesloten bij de brancheorganisatie Nobol. Daarnaast heeft Cedeo, de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt, aan ons een kwaliteitscertificaat verleend. Daarmee voldoen wij aan de eis dat minimaal 80% van onze opdrachtgevers ‘tevreden tot zeer tevreden' is over onze dienstverlening, de samenwerking en de behaalde resultaten. Hier zijn wij dan ook erg trots op. Met B&Adver-Online zetten wij samen met onze opdrachtgevers weer een stap verder in het online tijdperk.”

Hans van Rijnswoud, mede-eigenaar van Adver-Online, merkt op: “B&Adver-Online heeft een landelijke dekking. Wij kunnen onze selectie- en assessmenttrajecten verrichten vanuit vestigingen verspreid over heel Nederland, te weten: Amstelveen, Haarlem, Den Haag, Rotterdam, Breda, Eindhoven, Nijmegen, Deventer, Apeldoorn, Harderwijk, Leeuwarden en Groningen. De kracht hiervan is dat onze Arbeids- & Organisatiepsychologen vanuit heel Nederland klanten direct en persoonlijk kunnen faciliteren.”

Ook Anton Tempelaar is zeer verheugd over de nieuwe samenwerking. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van B&Adver-Online en zegt: “B&Adver-Online doorloopt drie stappen bij het vinden van de juiste kandidaat. Stap 1 omvat het werven van personeel met een op maat samengestelde online campagne. Bij stap 2 worden na een uitgebreide selectieprocedure de juiste kandidaten geselecteerd. Tenslotte biedt stap 3 de mogelijkheid om kandidaten aan een assessment te onderwerpen. Het accent van de dienstverlening van B&Adver-Online ligt nadrukkelijk op de one-stop-shop gedachte. Daarbij wordt zo veel mogelijk gebruikgemaakt van de nieuwste digitale technieken en instrumenten.”





Ingezonden persbericht