BRIK: nieuwe fiets in de stad


Utrecht, 20110704 -- De eerste bekende BRIK rijder is acteur Barry Atsma. BRIK fietsen maakt unieke stadsfietsen die oersterk zijn onder de naam BRIK. Zorgvuldig gekozen onderdelen maken BRIK een kwaliteitsfiets. Zonder in te leveren op stijl.

Perfecte combinatie

BRIK bestaat uit bijzondere onderdelen van hoge kwaliteit. Zo heeft BRIK een cardanaandrijving in plaats van een ketting. De cardanaandrijving werkt met haaks geplaatste tandwielen die de as en de versnellingsnaaf aandrijven. De cardanas is duurzaam. Het garandeert minder onderhoud en schoner fietsen. Ook het stalen kruisframe met dubbele verbindingen valt op. En het is oersterk. Bovendien kun je kiezen voor houten spatborden. Deze perfecte combinatie van hoogwaardige onderdelen maakt van BRIK een feest voor de stad. 
  
Brut of Sec

BRIK is er in twee uitvoeringen: Brut en Sec. De Brut heeft handgemaakte beukenhouten spatborden. Deze zijn perfect behandeld, zodat zij bestand zijn tegen het Nederlandse weer. De Sec is uitgevoerd met matzwarte stalen spatborden. Brut en Sec zijn verder identiek. Beide fietsen zijn matzwart gespoten en hebben een authentiek lederen zadel en bijpassende handvatten. De Sec kost €799,-, de Brut € 879,-.

Service inbegrepen

Na bestelling op www.BRIKfietsen.nl levert BRIK fietsen de BRIK rijklaar aan huis of op het werk. Ter plekke stellen zij stuur en zadel af op de wensen van de koper. De levering en montage zijn inbegrepen in de aankoopprijs.

Barry Atsma

BRIK is verkrijgbaar op www.BRIKfietsen.nl.
De eerste bekende BRIK rijder is Barry Atsma. Op maandag 29 mei maakte hij zijn eerste rondje op de BRIK Brut.

BRIK fietsen