Psycheparty: De nieuwste hype vanuit Amerika nu ook in Nederland


TILBURG, 20110704 -- Sommige vrouwen hebben last van persoonlijke issues waar zij steeds weer tegenaan lopen, maar vinden daarbij de stap te groot om naar een coach of psycholoog te gaan. Voor hen is er nu, overgewaaid uit Amerika, de eigen Psycheparty. Een gezellige avond met een groep vriendinnen én een gediplomeerde coach. Een avondje waarin zij gezamenlijk aan een positieve verandering werken.

Psycheparty’s zijn een variant op de thuis party’s. Het is een toevoeging aan het vertier van de vrouw. Psycheparty richt zich op de vrouw die een positieve verandering in haar leven wil. Bewustwording én aan jezelf werken staan daarbij centraal. Tijdens zo’n party is een gediplomeerde nlp-coach aanwezig. NLP staat voor Neuro-Linguïstisch-Programmeren. Met nlp kan je positieve veranderingen aanbrengen in gedachten, overtuigingen, emoties en gedrag. De oprichtster van de Psycheparty’s, Tamara Straatman, wil zich eerst richten op haar geboorteplaats; Tilburg en omgeving. Vanuit daar wil ze heel Nederland veroveren met haar Psycheparty’s!

Wat houdt een Psycheparty nou precies in? Een gezellige avond met een groep vriendinnen én een gediplomeerde coach. Een avondje waarin zij gezamenlijk aan een positieve verandering werken. We werken aan doelstellingen, plaatsen het doel vervolgens in hun onderbewustzijn in de toekomst. Zodat dat onderbewustzijn zich in het ‘hier en nu’ aan die doelstelling gaat werken. Dit doen we met behulp van nlp-oefeningen.

Testimonials;

Sabine (31): "Ik vond het een bijzondere ervaring. Ik wist niet goed wat ik van deze avond moest verwachten, maar stond er wel open voor. Het was een gezellige avond met resultaat! Het was fijn dat je aan je eigen 'problemen' kunt werken zonder perse alles op tafel te hoeven leggen. Dat mag, er is ruimte voor, maar alles mag op je eigen manier. Het was heel fijn."

Ellen (27): "Ik vond het een leuke avond! Het was prettig om een toekomstbeeld voor me te zien en dat ik weer word uitgedaagd om mezelf te ontwikkelen. Een keer wat anders dan een avondje in de kroeg. Zeker een aanrader!"

Caprice (38): "Ik dacht van tevoren; 'Jeetje, wat staat me nu te wachten, lijkt me wel wat zweverig!'. MAAR: Dat was het helemaal niet, het was heerlijk om zo met POSITIVITEIT bezig te zijn. Een beetje zoals fantaseren, of dromen."

Sandra (40): "Ik vond het een prettige avond. Je komt echt weer even bij jezelf en dat geeft een fijn gevoel. Fijn om dingen positief weg te kunnen zetten."

Monique (37): "Een bijzondere ervaring. Ik was bang dat het 'te zweverig' voor mij zou zijn, maar het tegendeel is bewezen. Ik weet zeker dat het voor veel mensen, inclusief mijzelf, veel kan betekenen om bepaalde emoties een plek te geven in hun leven. Voor mij is er een deur open gegaan.. Dank je wel Tamara!"

Voor meer informatie over de Psycheparty’s en/ of boekingen: www.psycheparty.nl

Tamara Straatman - Life Coach NLP is dé oprichtster van de Psycheparty’s in Nederland én expert op het gebied van vrouwencoaching. Naast de thuisparty’s biedt zij ook 1-op-1 coaching aan.
Kijk voor meer informatie op haar site: www.tamarastraatman.nl

Psycheparty