Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Kids@Oostende verwent kinderen 2 weken lang!

Oostende, 29 juni 2011 - Deze zomer is Oostende opnieuw dé Kinderstad aan Zee en tijdens deze 10de editie worden de kids zelfs 2 weken lang verwend!

Kids@Oostende is gericht naar kinderen van 2 tot 12 jaar en biedt hen een waaier van activiteiten aan om de zomer speels en creatief in te zetten. De activiteiten vinden van 4 tot 15 juli plaats op diverse locaties in de stad: Wapenplein, Leopoldpark, Strandplein in Mariakerke, de zeedijk, de binnenstad, Kinepolis Oostende, ...

Topper blijft natuurlijk het LEGO® Paleis in Kinepolis Oostende, maar ook de talrijke straattheateracts, familietheaters, optredens, workshops,... zullen zeker in de smaak vallen. Alle activiteiten zijn gratis, tenzij anders vermeld in het programma.

Op zaterdag 9 en zondag 10 juli wordt het Leopoldpark voor de gelegenheid omgetoverd tot een Kids Park, vol leuke workshops, attracties, animaties en optredens.

Op vrijdag 15 juli is er de spetterende slotdag op het Sportstrand met optredens van Teens 'n Tweens, Jill & Lauren, vtmKzoom Band en Merel van Amika.

Alle info en het volledige programma vind je op www.kids-oostende.be.

In het kader van de 10de editie van Kids@Oostende krijgen we dit jaar een heel speciale gast over de vloer. Niemand minder dan Geronimo Stilton komt tussen 4 en 17 juli met zijn Giga Grote Muisical naar het Klein Strand afgezakt.

'Fantasia', het Mooiste Kinderboek Aller Tijden, verandert in een wervelend familiespektakel boordevol avontuur en muziek. Op het puntje van je stoel kan je in de speciaal ontworpen Fantasia-circustent de spannendste momenten meemaken en doorkruis je samen met Geronimo Stilton en Prulletje Prulschrijver de Zeven Rijken van 'Fantasia'.

Het familiespektakel is een kruising tussen theater, musical en circus: een Muisical! Tijdens deze interactieve voorstelling kan je 'Fantasia' volop herbeleven en zelfs ruiken!

Alle info hierover vind je opwww.gigagrotemuisical.be. Tickets zijn te verkrijgen bij Toerisme Oostende vzw of via Sherpa.

PROMOTIE

Om Kids@Oostende te promoten wordt door Toerisme Oostende vzw een ruime mediacampagne gevoerd. Er worden 40.000 uitgebreide programmabrochures verspreid. In de Stad aan Zee worden 11 grote aankondigingborden ter promotie van Kids@Oostende geplaatst en nog eens 5 borden ter promotie van fantasia. Ook op vtmKzoom (waarde 40.000 euro), Q-Music (waarde 40.000 euro), Het Laatste Nieuws (waarde 15.000 euro) en Radio 2 (waarde 15.000 euro) wordt het evenement gepromoot.

De vele bezoekers kunnen ook terecht op de website www.kids-oostende.be om er alle info te vinden m.b.t. het programma.

SPONSORS

Een bijzonder woord van dank aan de vele partners die Kids@Oostende mogelijk maken:
* vtmKzoom

* Lego

* Fun

* Het Laatste Nieuws

* De Lijn

* Radio 2

* PWA

* Kinepolis

* Vlaanderen Feest

Meer informatie over Kids@Oostende op http://www.kids-oostende.be




Ingezonden persbericht