Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 01 juli 2011
LUUK IKINK TUSSEN WAL EN SCHIP BIJ BNN TODAY

BNN
BNN-PRESENTATOR INTERVIEWT VERRASSENDE DUO'S OP DE WADDENZEE

In een krakkemikkig bootje, midden op de Waddenzee, bekende Nederlanders een microfoon onder hun neus drukken. Luuk Ikink heeft er zin in. Voor het Radio 1-programma BNN Today interviewt de presentator verrassende duo's tussen wal en schip. Hij brengt de BN'ers aan land nadat ze te gast zijn geweest bij het VARA-programma Storm Op Komst. Daarvoor hebben de duo's een eb en een vloed op een boot gezeten. Direct na afloop van het tv-programma is het gesprek tussen Luuk en het duo te horen bij BNN Today. In de eerste uitzending heeft hij politica Sabine Uitslag en presentator Dennis Weening aan boord. De interviews op de Waddenzee zijn vanaf 4 juli iedere maandag om 21.15 uur te horen bij BNN Today. BNN Today is iedere werkdag tussen 20.30 en 22.00 uur te beluisteren op Radio 1.

Volgens BNN Today-presentator Luuk is een interview in een bootje op de Waddenzee wel even iets anders dan een gesprek in de studio. Luuk: 'We zijn nog nooit droog aan wal gekomen, maar dat levert gelukkig extra leuke gesprekken op.'

In de eerste uitzending heeft Luuk politica Sabine Uitslag en presentator Dennis Weening in zijn bootje. Maar weinig mensen weten dat Dennis tot zijn 23e Jehova's Getuige was. Toen hij uit de gemeenschap stapte gooide hij het roer volledig om en leidde het leven van een rocker. Inmiddels is hij - naar eigen zeggen - weer in rustiger vaarwater gekomen. Toch leeft hij elke dag alsof het de laatste kan zijn. Sabine stelde onder andere de zorg voor kinderen met anorexia aan de kaak. In 2010 werd ze door Veronica Magazine tot meest sexy politicus van Nederland gekozen. Naast politica is ze jarenlang zangeres geweest van een coverband. Houden Dennis en Sabine het met elkaar uit, of zijn ze blij als ze eindelijk weer aan wal zijn?