Ingezonden persbericht


Persbericht
Hilversum, 4 juli 2011

Vier bijzondere avonden in de Benelux
met de beste en meest bijzondere filmklassiekers

TCM Pop Up Cinema is een gloednieuwe en exclusieve bioscoopervaring die deze zomer door de Benelux zal reizen. Op vier plaatsen wordt in de maand augustus een unieke en besloten bioscoopavond georganiseerd, waar de beste filmklassiekers worden vertoond op een ongewone locatie. Iedere avond kent een ander thema: van misdaad, tot romance, musical en western. De locatie en dress code worden vooraf bekend gemaakt, de film blijft tot het laatste moment een mysterie. Van cult klassiekers en Oscar-winnende films tot all-time favorites: TCM Pop Up Cinema biedt een niet-te-missen filmavond uit! Kaarten voor deze avonden zijn niet te koop, maar alleen te winnen via de deelnemende mediapartners.

TCM Pop Up Cinema is een internationaal initiatief, waarvan de eerste editie in Zuid-Afrika met succes werd uitgerold. Honderden gasten genoten in Johannesburg, verkleed volgens het thema van de avond, van een bijzondere avond uit met de vertoning van de onvergetelijke filmklassieker 'The Wizard of Oz'. Ook in de Benelux zal TCM Pop Up Cinema het publiek het beste laten zien wat Turner Classic Movies te bieden heeft.

Via de officiele TCM website en mediapartners worden alle details rondom de vier TCM Pop Up Cinema avonden bekend gemaakt. Wilt u niets missen? Neem dan een kijkje op http://www.tcmonline.nl of volg ons op Twitter en Facebook:

http://www.facebook.com/pages/TCM-Benelux/139060852820588 http://www.twitter.com/TCMBenelux


---

Beleef films met TCM!
Brando, Hepburn, Newman, De Niro, Eastwood en Nicholson - TCM viert de films en sterren waar u van houdt. Naast tijdloze filmfavorieten brengt TCM originele documentaires en exclusieve interviews met de grootste namen uit Hollywood. Met een uitgebreide catalogus van klassiekers uit de Gouden Eeuw van Hollywood tot het jaar 2000 laat TCM geen enkele emotie onberoerd. Breng een beetje Hollywood magie in huis met de grootste films en bioscooplegendes. TCM is verkrijgbaar via kabel, satelliet en digitale TV in Europa, Afrika en het Midden-Oosten in 11 regionale versies in 14 talen.

Bekijk voor meer informatie de Nederlandstalige website: http://www.tcmonline.nl