Ingezonden persbericht


PERSBERICHT, 4 juli 2011

STARWOOD HOTELS NEDERLAND HELPT
STADSBOEDERIJEN DEN HAAG
TIJDENS COMMUNITY DAY

Op zaterdag 2 juli kregen vier Haagse Stadsboerderijen extra hulp van de medewerkers van Starwood Hotels Nederland. Ongeveer 80 medewerkers van Hotel Des Indes, Hotel Pulitzer en het Sheraton Amsterdam Airport Hotel, staken de handen uit de mouwen om de boerderijlocaties te voorzien van een nieuw likje verf. Daarnaast werden sociale activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouderen uit de buurt.

Den Haag, 4 juli 2011 - Starwood Hotels Nederland bezochten de Haagsche stadsboerderijen voor de jaarlijkse Community Day van het bedrijf. Op alle stadsboerderijen hielpen de medewerkers met (verf)klussen die voorhanden waren. Ook werden er afgelopen zaterdag verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen en ouderen. De hotelmedewerkers bezochten de Stadsboerderijen Landzigt, Molenweide, Nijkamphoeve en Schildershoeve.

Op Stadsboerderij Landzigt werden ouderen uit een nabij gelegen zorginstelling meegenomen naar de stadsboerderij voor een bezoekje aan de dieren en een kopje koffie. In de keuken hadden kinderen lekkere hapjes gemaakt voor bij de koffie. De groene speeltuin 'Greencourt' en verschillende dierenverblijven kregen een opknapbeurt. Stadsboerderij Molenweide werd op heel veel plaatsen voorzien van een likje verf. Bij Stadsboerderij Nijkamphoeve bezochten een aantal hotelmedewerkers met een aantal dieren een nabijgelegen zorginstelling en zijn er verschillende klussen gedaan. In de buurt rond stadsboerderij Schildershoeve werd een rondje gemaakt om oud gereedschap dat nog opgeknapt kan worden op te halen voor de stichting "Gered Gereedschap". Ook werd de stadsboerderij deze dag bezocht door ouderen uit de buurt.

Einde.

---