Top 10 resultaten juni 2011 van populariteitsmeter JouwTop10


UTRECHT, 20110704 -- Populariteitsmeter http://www.JouwTop10.nl heeft de winnaar bekendgemaakt van de eerste verkiezingsmaand, juni 2011. Van 1 juni tot 30 juni hebben geregistreerde bezoekers van JouwTop10.nl ruim 800 stemmen uitgebracht op 60 onderwerpen. Enkele resultaten die eruit springen zijn de eierkoek als gezondste snack, de Wallen als leukste dagje uit, de toenemende populariteit van Weizenbier, en schelden in het Spaans: “tu eres más feo que el culo de un mono”.

Onder de tien bezoekers die het vaakst gestemd hebben, de Trendrulers, zijn bioscoopbonnen verloot. Op JouwTop10.nl kan worden gestemd op een variëteit aan onderwerpen. Enkele populaire onderwerpen zijn Geurtjes voor Vrouwen, Anti-Katermiddelen, Gezonde Snacks, Beste Diëten en Spaanse Scheldwoorden. Voor wie geen Spaans spreekt, de winnaar in deze laatste categorie is: “je bent lelijker dan de kont van een aap”.

Over JouwTop10.nl

De website is sinds 1 mei officieel live en heeft als doel om door middel van stemmen de nu geldende mening rondom een onderwerp te bepalen. Door middel van crowd- en newssourcing op het internet worden up to date onderwerpen samengesteld. De onderwerpen worden gefilterd en omgezet in stemlijsten. De leden van JouwTop10.nl vormen een panel dat voortdurend stemt en commentaar geeft op uiteenlopende onderwerpen. Hierdoor ontstaan er actuele top10-lijsten. De lijsten zijn trendgevoelig en over een langere periode aan verandering onderhevig. JouwTop10 analyseert en openbaart deze veranderingen in trends.