Gemeente Reimerswaal


Zorgzame Burendag in Reimerswaal

Dit jaar organiseert Humanitas afdeling Oosterschelde weer in samenwerking met gemeente Reimerswaal de Zorgzame Burendag. De dag heeft tot doel mensen die hulpverlenen aan hun buur en/of buurtgenoten in het zonnetje te zetten. De zorgzame burendag 2011 vindt plaats op dinsdag 5 juli .

Op 5 juli om 17.00 uur is er speciaal voor alle zorgzame buren en hun aanmelders een barbecue georganiseerd bij de Sequioahof te Vlake met een mooi tuinverhaal. U kunt u zorgzame buur dus als verrassing opgeven voor een gezellige barbecue.

Heeft u een buur of buurtgenoot die volgens u extra aandacht en waardering verdient voor de vrijwillige hulp en/of zorg die hij of zij verleent? Het is niet de bedoeling om groepen mensen aan te melden. Het gaat om mensen die bekend staan als zorgzame buren.

Wilt u eens nadenken wie er volgens u extra aandacht en waardering verdient voor de vrijwillige hulp en/of zorg die wordt verleend? Geef hem of haar dan op voor de burendag. Aanmelden kan tot vrijdag 24 juni 2011.

De organisatie van de burendag is in handen van de Werkgroep Zorgzame Burendag Reimerswaal bestaande uit: de heer C.J. Knuit (Hansweert), de heer J.A. Bliek (Krabbendijke) en mevrouw M.J.E. van der Meijden (Yerseke), mevrouw J. Schrijver (ambtelijke ondersteuning) en mevrouw I. Brilleman (ambtelijke ondersteuning).

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen met Judith Schrijver, afdeling Onderwijs en Welzijn, gemeente Reimerswaal, Postbus 70,4416 ZH Kruiningen, telefoonnummer 0113-395340 of email j.schrijver@reimerswaal.nl


* Aanmeldingsformulier Zorgzame Burendag 2011.pdf (10,66 KB)