Gemeente Maasgouw


Informatieavond reconstructie Panheelderweg in Heel

Burgemeester en Wethouders zijn van plan om de Panheelderweg in Heel te reconstrueren:
Dit betekent in grote lijnen vernieuwing van het gemeentelijk rioolstelsel, en een complete renovatie van wegen, loop- en parkeerstroken.

De planvorming van deze werkzaamheden is tot op ontwerpniveau uitgewerkt. Voordat de gemeente overgaat tot verdere detaillering van de plannen, wil deze graag in contact treden met directe omwonenden en ondernemers. De gemeente organiseert daarom een informatieavond waarbij de voorliggende plannen worden toegelicht en verdere (achtergrond) informatie wordt verstrekt.

Deze informatieavond zal plaatsvinden op dinsdag 5 juli 2011 om 19:30 uur in C.C. Don Bosco, Mgr. Savelbergweg 100 in Heel.

Om een en ander goed te kunnen organiseren kunt u zich tot en met woensdag 29 juni aanmelden op het telefoonnummer (0475) 85 25 00 of door een e-mail te sturen naar: info@gemeentemaasgouw.nl onder vermelding van "aanmelding informatieavond Panheelderweg in Heel". De bewoners van de woningen die direct gelegen zijn in of aangrenzend aan het plangebied zijn dor middel van een aparte brief al uitgenodigd voor deze informatieavond en hoeven zich niet nogmaals aan te melden. Wij verwelkomen u graag op 5 juli aanstaande.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00