Gemeente Dalfsen

28ste Dalfser zwemvierdaagse in zwembad Gerner

24-06-2011

Dinsdag 5 juli start in openluchtzwembad Gerner de 28e Nationale Zwemvierdaagse.

Dit evenement kent jaarlijks een kleine 300 deelnemers die vier dagen lang een afstand van 250 of 500 meter zwemmen. Wie dit volbrengt krijgt aan het eind als beloning de verdiende medaille. In Dalfsen zijn deelnemers die alle 27 voorgaande medailles in hun bezit hebben!

De zwemvierdaagse is naast een sportief evenement bovenal gezellig. De medewerkers van openlucht zwembad Gerner organiseren leuke activiteiten rondom de bassins. Darten, buikglijden, stuivertje duiken, penalty schieten enveloppen trekken, barbecueën, springkussen, demonstratie country-dance, demonstratie brandweer spuiten zijn een paar van die activiteiten die de zwemvierdaagse zo feestelijk maken.

De officiële opening van de zwemvierdaagse is dinsdag 5 juli om 16.00 uur. Iedere dag kunnen de deelnemers hun baantjes zwemmen tot 19.30 uur. Wie 's middags of 's avonds niet kan, mag ook 's ochtends zwemmen. Wie een dag moet missen kan op zaterdag inhalen. Deelname kost EUR 6,00 en opgeven is mogelijk aan de receptie van het zwembad Gerner.

Meer informatie op www.dalfsen.nl/zwembad