Gemeente Heemskerk


maandag, 27 juni 2011

Wandelen met de burgemeester

Onder het motto 'wandelen met de burgemeester' nodigt burgemeester Nawijn inwoners van Heemskerk uit om mee te wandelen door een deel van Heemskerk.

Deze keer gaat de wandeling door Park Assumburg: eerst door het nieuwbouwproject Assummerhof en vervolgens door de onlangs geopende kasteeltuin bij kasteel Assumburg. De wandeling vindt plaats op dinsdag 5 juli aanstaande en start om 19.00 uur vanaf het parkeerterrein bij het skicentrum aan de Communicatieweg 4D, tegenover het Tolhek, te Heemskerk.

De wandeling voert door park Assumburg waar Hans Eekels, projectleider park Assumburg Oud Haerlem en Assumerhof, zal vertellen over dit unieke woon- en recreatiegebied. Als de tijd het toelaat is er gelegenheid een van de huizen te bezichtigen. Door het park gaat de wandeling vervolgens richting kasteel waar voor iedereen buiten een kop koffie of thee met wat lekkers klaarstaat. De wandeling wordt daarna vervolgd met een rondleiding in de nieuwe kasteeltuin met ontwerper Nico Brantjes als gids en gaat om ongeveer 21.00 uur weer terug naar het vertrekpunt.

Bij zware regenval of onweer gaat de wandeling niet door. Deelnemers krijgen daarover van tevoren géén bericht.

Wie wil deelnemen aan de wandeling, schrijft zich in via deze website. Belangstellenden die geen internet tot beschikking hebben kunnen bellen met het callcenter, telefoon 0251-256 777.

---