Gemeente Binnenmaas

Lia Maasdam- In 't Veld exposeert in gemeentehuis Binnenmaas

28-06-2011

Maasdam in Maasdam is de titel van de expositie van kunstschilder Lia Maasdam- In t Veld, die op dinsdag 5 juli a.s. om 20.00 uur in het gemeentehuis van Binnenmaas wordt geopend.

De schilderijen van Lia Maasdam-In t Veld laten onder andere het Hoekschewaardse landschap zien. De nabijheid van veel water inspireert haar om te schilderen. Haar doeken lijken opgebouwd uit licht, lucht en water. Ook dieren in hun natuurlijke omgeving is één van haar geliefde onderwerpen. Het is voor haar elke keer weer een uitdaging om de prachtige natuur in verf weer te geven. De tentoonstelling wordt geopend door mevrouw Wil Looije, docente schilderen te Strijen.

Stichting Hulphond

Tijdens deze avond zal een schilderij geveild worden ten bate van de Stichting Hulphond. Hulphond Nederland leidt honden op tot Hulphonden. Een Hulphond geeft mensen met een lichamelijke beperking of epilepsie een menswaardig bestaan.

De expositie

De expositie is te bezichtigen tot en met 30 augustus 2011, tijdens de openingstijden van het gemeentehuis: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en op dinsdag van 8.00 uur 20.00 uur.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met San Vermaas (medewerker kunst en cultuur van de gemeente Binnenmaas), via tel. 078 676 44 33 of via e-mail: san.vermaas@binnenmaas.nl.