GroenLinks Haarlem



Dinsdag 28 juni 2011, 15:20u -
Dinsdag 5 juli Ecologische Fietsexcursie voor leden

De ledenexcursie per fiets start om 19.00 uur bij het bruggetje op de Fuikvaartweg 60 meter vanaf de kruising met de Leonard Springerlaan in Haarlem Oost en eindigd om 21.00 uur op het stadhuis. Tot 22.00 uur kan na afloop nog een discussie plaatsvinden. Toelichting wordt gegeven door de Haarlemse Stadsecoloog Dik Vonk.

De fietstocht voert langs typische Haarlemse groene plekken om inzicht krijgen in de mogelijkheden die er al zijn of die ontwikkeld kunnen worden.

Door de gemeente Haarlem wordt een Nota Ecologisch Beleid voorbereid. Het is de bedoeling dat met het stuk `een duurzame groen-blauwe struktuur wordt vastgelegd en dat het integraal onderdeel gaat uitmaken van ruimtelijke planning, ontwikkeling, inrichting en uiteindelijk een handleiding wordt bij beheer'.

Voor mensen die het niet redden om thuis te kunnen eten worden broodjes geregeld. Maar geef dit wel aan wanneer u zich opgeeft.

U kunt zich opgeven bij Mirjam Fopma (mirjamfopma@online.nl).

Kunt u niet bij de excursie aanwezig zijn maar wilt u wel meedenken over het standpunt van GroenLinks Haarlem over de Nota Ecologisch Beleid dan kunt u contact opnemen met raadslid Daphne Huyse (mda.huysse@gmail.com).