Gemeente Zwolle

Fase 2 Havezathenallee 5 juli van start

De gemeente start 5 juli 2011 met fase 2 van de werkzaamheden aan de Havezathenallee. De werkzaamheden in deze fase duren tot en met 2 augustus. De omleidingsroutes zijn hetzelfde als die in fase 1 en worden met borden aangegeven.

Werkzaamheden

De Havezathenallee krijgt, net als de Frankhuizerallee en de Belvédèrelaan, een middengeleider en geluidsreducerend asfalt. De werkzaamheden gebeuren in fases. Dit betekent dat de Havezathenallee voor de periode van één jaar in delen wordt afgesloten. Bewoners en bezoekers van Stadshagen krijgen gedurende deze periode te maken met omleidingsroutes.

Ook de stadsbus rijdt tijdens de werkzaamheden een andere route. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven. De routes verschillen per fase. Op de websites Bereikbaarheidzwolle.nl en Zwolle.nl/havezathenallee is steeds de meest actuele informatie over de werkzaamheden en de routes te vinden.

Veiliger

De werkzaamheden aan de Havezathenallee vinden plaats vanaf de kruising Frankhuizerallee/Belvédèrelaan tot voorbij de kruising met de Nijenhuislaan. De middengeleider die wordt aangebracht, scheidt de weg in twee rijstroken en heeft als doel de snelheid van het autoverkeer te verminderen. De Havezathenallee wordt dus verkeersveiliger.

Meer informatie:


* www.bereikbaarheidzwolle.nl

* www.zwolle.nl/havezathenallee