Gemeente Stichtse Vecht

Nieuws

Wijkbelangen vertegenwoordigd

Gemeente Stichtse Vecht heeft een goed netwerk van wijkcommissies, bewonersverenigingen en wijkcomités. Zij behartigen uw belangen in allerlei overleggen met de gemeente. Op deze website vindt u een overzicht van alle wijkcommissies en wijkcomités in Stichtse Vecht en hun contactgegevens.

Woont u in een wijk of buurt die (nog) geen wijkcomité of wijkcommissie heeft? Dan kunt u direct contact opnemen met de medewerkers leefbaarheid en veiligheid: Mario van Dijk en Jan Scheeve. Woont u ten oosten van het Amsterdam-Rijnkanaal dan is Jan Scheeve uw aanspreekpunt (0346 25 42 97). Mario van Dijk neemt het gebied ten westen van het Amsterdam-Rijnkanaal voor zijn rekening (0346 25 43 93).

Wijkcomité Breukelen-Noord

Dinsdagmorgen 5 juli houdt het wijkcomité Breukelen-Noord spreekuur van 10.00 - 12.00 uur. Heeft u vragen of suggesties? U bent van harte welkom bij het wijkontmoetingscentrum aan de Vrijheidslaan 4 in Breukelen. Actuele gespreksonderwerpen zijn het recreatiepark in Breukelen-Noord en de strook langs het Amsterdam-Rijnkanaal.