Gemeente Medemblik


-

-

Interactieve bijeenkomsten WMO beleidsplan

30-06-2011 |

Op 5 en 13 juli 2011 vanaf 19.30 uur organiseert de gemeente Medemblik twee interactieve bijeenkomsten voor adviesorganen en maatschappelijke organisaties. Tijdens de bijeenkomsten staan de ontwikkelingen op het terrein van de WMO centraal.

De inbreng is waardevol om te komen tot een meerjarig WMO beleidsplan. De bijeenkomsten vinden plaats in het gemeentehuis in Wognum.

Het college van de gemeente Medemblik wil samen met de adviesorganen en maatschappelijke organisaties op een interactieve wijze brainstormen over de ontwikkelingen die op de gemeente afkomen op het terrein van de WMO. Het uitgangspunt hierbij is dat iedereen met een eigen bril en met eigen kennis naar de WMO kijkt.

De adviesorganen zijn uitgenodigd om op dinsdagavond 5 juli aan te schuiven. Op woensdagavond 13 juli is het de beurt aan de maatschappelijke organisaties.

Aanmelden website
De adviesorganen en maatschappelijke organisaties zijn via een brief uitgenodigd.
Zijn er adviesorganen en maatschappelijke organisaties die niet zijn uitgenodigd en wel graag bij de interactieve bijeenkomsten aanwezig willen zijn kunnen zij zich alsnog via een aanmeldformulier aanmelden.

Dit formulier is in te vullen via de website van de gemeente Medemblik en staat onder
www.Medemblik.nl > Wonen en Leven > Welzijn in Medemblik > Bijeenkomst WMO beleidsplan met adviesorganen op dinsdag 5 juli / Bijeenkomst WMO beleidsplan met maatschappelijke organisaties op woensdag 13 juli.