Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West

voor bewoners Slotermeer Oost

---

Wijkbijeenkomst stedelijke vernieuwing voor bewoners Slotermeer Oost


1 juli 2011

Dinsdag 5 juli besluiten wethouders Paulus de Wilt (Stedelijke Vernieuwing) en Jesse Bos (Zorg en Welzijn) in Slotermeer Oost een reeks van wijkbijeenkomsten over stadsvernieuwing. De achtste en laatste wijkbijeenkomst wordt gehouden in het Novacollege.

Aangepaste plannen

Stadsdeelwethouders De Wilt en Bos presenteren de aangepaste plannen van de stadsvernieuwing in de Dichtersbuurt, de Couperusbuurt, de Dobbebuurt en het gebied ten noorden van de Vlugtlaan. Zij bespreken wat er nog wel en wat er niet gebouwd wordt, wat er gebeurt met braakliggend terrein waar al gesloopt is, en wat het stadsdeel en de woningcorporaties doen om de buurt zo leefbaar mogelijk te houden.

Aanwezig

Tijdens de bijeenkomst zijn medewerkers van woningcorporaties, het stadsdeel en het Wijksteunpunt Wonen aanwezig. Dinsdag 5 juli is de inloop vanaf 19:00 uur. Vanaf 19:30 presenteren stadsdeelwethouders De Wilt en Bos de stand van zaken. Vanaf 20:30 uur is een inloopmarkt waar bewoners vragen kunnen stellen. De bijeenkomst wordt gehouden in het Nova College aan de Burgemeester Hogguerstraat 2.
---