Politie Rotterdam Rijnmond

Description: Datum incident: 04-07-2011 Locatie: Rotterdam Oost


ROTTERDAM-OOST- Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 5 juli uitgebreid aandacht aan de dodelijke schietpartij aan de Kenitrastraat in Rotterdam-Alexander. Een 45-jarige Engelsman kwam hierbij om het leven.






Woensdag 8 juni rond acht uur 's avonds reed een 45-jarige Engelsman in een gehuurde Opel Corsa richting de Kenitrastraat. Zijn vriend reed in een bordeaux rode Volvo (type V70) kort achter hem dezelfde straat in. Vervolgens kwam een zwarte Volkswagen Golf de Kenitrastraat in gereden. Eén van de inzittenden stapte uit en schoot op de En-gelsman, die hierbij zeer zwaar gewond raakte. Het slachtoffer is direct overgebracht naar het ziekenhuis. Hij overleed daar dinsdag 14 juni aan zijn verwondingen.

Het rechercheteam dat de schietpartij onderzoekt, heeft inmiddels met diverse getuigen gesproken. Dit heeft belangrijke informatie opgeleverd, maar de verdachten zijn nog niet achterhaald.

Alle informatie met betrekking tot het misdrijf is nog steeds welkom. Het rechercheteam heeft daarom het tv-programma Opsporing Verzocht gevraagd aandacht aan het misdrijf te besteden. Mogelijk dat mensen bij het zien van de reconstructie nog belangrijke in-formatie hebben.

Opsporing Verzocht





Dinsdag 5 juli (21.25 uur, Nederland 1) wordt in het tv-programma Opsporing Verzocht een reconstructie van de schietpartij getoond, het signalement gegeven van de schutter en worden belangrijke vragen ten aanzien van het onderzoek gesteld.

Informatie?





Heeft u informatie die kan bijdragen aan de oplossing van dit misdrijf, neem dan alstublieft contact op met de politie. Het rechercheteam is bereikbaar via het speciaal geopende telefoonnummer: 0800-7444488. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000. De Criminele Inlichtingen Eenheid is voor dit misdrijf bereikbaar op 06-19502844.