Politie Utrecht

Persberichten Eemland noord, 09.50 uur

Utrecht, 05-07-2011

Wijziging openingstijden bureaus

SOEST/BUNSCHOTEN-SPAKENBURG In de zomerperiode zijn de openingstijden van de bureaus in Soest en Bunschoten-Spakenburg gewijzigd.

In de gemeente Bunschoten is het bureau aan het Kolkplein tot 1 september gesloten op dinsdag en donderdag. Op de andere dagen zijn de openingstijden ongewijzigd. Kijk hiervoor op de website www.politie.nl/Utrecht/Uwwijk.

In de gemeente Soest geldt er tussen 18 juli en 12 augustus geen avondopenstelling op donderdag.

Aanrijding met gewonde

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op maandag 4 juli rond 15.50 vond op de Westsingel een aanrijding plaats tussen een auto en een fietsster. Laatstgenoemde raakte gewond aan haar been.

Het slachtoffer, een 15-jarige inwoonster van Bunschoten, fietste op de Westsingel en kreeg bij de kruising met de Wilde Zwaan geen voorrang van een automobilist. Zij kwam te vallen en had licht letsel aan haar been. De automobilist, die in een auto reed met een Belgisch kenteken, stopte even om te vragen hoe het met haar ging . Hierna reed de man echter weg zonder zijn gegevens achter te laten. De gewaarschuwde politie heeft in de omgeving nog gezocht naar de verdwenen automobilist maar deze niet meer aangetroffen.

Het signalement van de bestuurder en een passagier luidt als volgt:


- Blank, leeftijd ongeveer 50 jaar, kort grijs haar en gekleed in een spijkerbroek en lichte bovenkleding. De auto kwam vanaf de Velduil en is weggereden in de richting van de Tuinfluiter.

De politie verzoekt personen die getuige zijn geweest van het ongeval, of menen de identiteit te kennen van de onbekend gebleven automobilist, contact op te nemen met de politie in Bunschoten-Spakenburg via het telefoonnummer 0900-8844.