Vind een Duits pension, gasthof of klein hotel op zimmerfrei.nl

Persbericht van Uitgeverij Evron

Zimmerfrei.nl is de website voor het vinden van een voordelig pension, klein hotel of Gasthof in Duitsland. De website heeft een relaunch ondergaan: de site is in een nieuw jasje gestoken en het gebruiksgemak is verbeterd. Je vindt eenvoudig honderden kleinschalige overnachtingsadressen door heel het land, voor zowel een vakantie, weekend of tussenstop. Zo zijn er pensions langs de autobahnen, maar ook kleine hotelletjes op de mooiste plekjes van bijvoorbeeld de Eifel, het Sauerland of het Zwarte Woud. Je boekt rechtstreeks bij de gastheer of gastvrouw. Voor een boeking betaal je geen extra kosten en een creditcard is niet nodig.

De website is een logisch vervolg op de gedrukte gids Zimmer Frei die jaarlijks verschijnt. Op de site kun, net als in de gids, accommodaties langs Autobahnen vinden. Het gaat meestal om zogenaamde 'Privatzimmer' (kleine pensions) of gezellige 'Gasthöfe', ofwel herbergen, zoals je die in veel Duitse dorpen nog aantreft.

Hoewel je als gast makkelijk zelf boekt via zimmerfrei.nl, sta je niet alleen. De redactie is dagelijks bereikbaar voor allerhande vragen bij een boeking en neemt indien nodig namens de gast contact op met de eigenaren van de pensions.
Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*
*
*

Links:
http://www.zimmerfrei.nl



Razende Robot Reporter