Deltion College


nieuws

05-07-11

Studenten Grafische Vormgeven verzorgen tentoonstelling tijdens Festival ZwArt

Studenten van de opleiding Grafische Vormgeving van het Deltion College hebben een Out of the Box promotiecampagne opgezet voor een kunstgezelschap, locatietheater of meester. Dit in het kader van Festival ZwArt. De uitwerkingen worden van 5 t/m 10 juli a.s. tentoongesteld op het Grote Kerkplein in Zwolle.

Het programma van Festival ZwArt bestaat o.a. uit kunstroutes met op bijzondere plekken een voorstelling, locatietheater en ZwArt in opleiding. Vanuit ZwArt in opleiding, de educatieve afdeling van Festival ZwArt worden opdrachten uitgezet onder diverse scholen. Bij deze opdrachten staat de Meester-Gezel methode centraal. Een meester vormt een inspirator voor jonge én ervaren kunstenaars.

De opleiding Grafische Vormgeving van het Deltion College doet voor de derde keer mee aan het festival. Dit jaar hebben de tweedejaars studenten onder begeleiding van hun leraren een promotiecampagne voor een kunstgezelschap ontworpen. Bij deze opdracht stond competenties als out of the box en creatief denken centraal. De volgende onderdelen moesten worden opgeleverd; een marktonderzoek, poster en flyer en een stop-motion trailer.

De posters zijn van 5 t/m 10 juli te bewonderen op het Grote Kerkplein in Zwolle. Daarnaast wordt er tijdens Festival ZwArt per groep een stop-motion trailer op een groot scherm getoond. Meer informatie over Festival ZwArt staat op www.deltion.nl/festivalzwart. Op de site van Festival ZwArt zijn entreekaarten te bestellen.
---