Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 10.55 uur

Utrecht, 05-07-2011

Kop-staart

UTRECHT Op maandagochtend ontstond een aanrijding tussen twee autos.

Omstreeks 09.30 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding tussen twee autos op de Ds. Martin Luther Kinglaan. Een 45-jarige automobilist reed samen met een 54-jarige bijrijder, beiden afkomstig uit s-Hertogenbosch, in de richting van Hooggelegen. Een 36-jarige vrouw reed in een auto in dezelfde richting. De man in de eerste auto wilde keren en terwijl hij dit deed reed de vrouw tegen zijn auto aan. De vrouw en de 54-jarige bijrijder uit de eerste auto, hadden nekklachten. Alleen de 54-jarige man moest naar het ziekenhuis. Hij heeft gekneusde ribben en één gebroken rib.

Verkeersongeval

UTRECHT Op maandagavond ontstond een aanrijding tussen een scooter en een auto.

Rond 21.10 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding met letsel op de Orinocodreef. Een 22-jarige vrouw uit Utrecht reed op een scooter, komende uit de richting van de Franciscusdreef. Een 34-jarige automobilist uit Utrecht reed in dezelfde richting, toen hij rechtsaf sloeg een inrit op. Hierbij zag hij de vrouw over het hoofd. De vrouw moest voor controle naar het ziekenhuis.

Heling

UTRECHT In de nacht van maandag op dinsdag werden twee mannen aangehouden op verdenking van heling.

Agenten reden rond 00.15 uur over de Rijksweg A12 richting Utrecht, komende uit de richting van Woerden. Zij zagen een auto rijden, waar zij het kenteken van controleerden. Het bleek dat de auto als gestolen gesignaleerd stond. De auto nam een afslag en op de Europabaan, ter hoogte van de Meubelboulevard, gaven de agenten de bestuurder een stopteken. De twee inzittenden, twee mannen uit Utrecht van 36 en 50 jaar, werden direct aangehouden. Zij zijn ingesloten voor verhoor. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Inbreker aangehouden

UTRECHT In de nacht van maandag op dinsdag werd een inbreker aangehouden.

Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie een melding dat er ingebroken werd in een garagebox aan de Rooseveltlaan. Agenten gingen direct ter plaatse en zagen op de Magelhaenlaan een man rennen. Bij het zien van de agenten ging hij nog harder rennen. Uiteindelijk troffen zij de verdachte aan in een tuin, waar hij zich verstopt had. Hij werd direct aangehouden, waarbij hij zich hevig verzette. De 24-jarige man uit Utrecht werd ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval

UTRECHT Op maandagochtend viel een vrouw met haar fiets.

Rond 11.10 uur reden agenten over de Albatrosstraat toen zij een fietsster hard op het wegdek zagen vallen. Een 29-jarige man uit Utrecht stapte uit een auto, hierbij zag hij de vrouw op de fiets niet aankomen. De 24-jarige fietsster uit Utrecht reed tegen het portier van de auto en kwam ten val. De vrouw is met pijn aan haar hoofd, haar nek en haar knie naar het ziekenhuis gebracht.

Gestolen auto snel terug

UTRECHT- Op maandagavond werd een gestolen auto snel teruggevonden.

Omstreeks 18.30 uur kreeg de politie de melding dat een auto zou zijn gestolen vanaf de Carmendreef. De politie keek uit naar de auto en op de Theemsdreef werd deze aangetroffen. Een 48-jarige man uit Utrecht die in de omgeving liep werd direct aangehouden en ingesloten voor verhoor. De auto gaat weer retour naar de eigenaar.