Gemeente Boxmeer


Bestemmingsplannen

Bestemmingsplannen Laag Werveld 6, Weverstraat 9, Sassekamp 1 en Urlingsestraat 11a

OPENBARE BEKENDMAKING

Bestemmingsplannen

Laag Werveld 6

Weverstraat 9

Sassekamp 1

Urlingsestraat 11a

Burgemeester en wethouders van Boxmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de volgende bestemmingsplannen in de raadsvergadering van 26 mei 2011 gewijzigd zijn vastgesteld: Laag Werveld 6 te Beugen, Weverstraat 9 te Beugen, Sassekamp 1 te Rijkevoort, en Urlingsestraat 11a te Oeffelt. Alle vier bestemmingsplannen hebben betrekking op initiatieven van agrariërs die hun bedrijf willen beëindigen (of een deel van het bedrijf) en in ruil voor het verwijderen van de agrarische opstallen één of meer woningen mogen bouwen. Voor Laag Werveld 6 geldt dat naast het toevoegen van één woning ook de mogelijkheid wordt gecreëerd voor een maatschappelijke bestemming. Alle initiatieven zijn gesitueerd in een door de gemeente Boxmeer aangewezen bebouwingsconcentratie.

Met ingang van 6 juli 2011 liggen de bestemmingsplannen gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 in Boxmeer. De bestemmingsplannen met bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op www.boxmeer.nl onder het kopje actueel/openbare bekendmakingen/bestemmingsplannen. Ook kunt u de bestemmingsplannen raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan tot en met 16 augustus 2011 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan of kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Verder kan iedereen die bedenkingen heeft tegen de bij de vaststelling aangebrachte wijzigingen, bij genoemde afdeling beroep instellen. Een beroepsschrift wordt gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit, treedt in werking op 17 augustus 2011, tenzij voor deze datum, naast beroep, tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Boxmeer, 5 juli 2011
Te downloaden:

* BP LAag Werveld 6 raadsbesluit.pdfLees voor
* BP Laag WErveld 6 verbeelding.pdfLees voor
* BP Laag WErveld 6 toelichting .pdfLees voor
* BP Laag Werveld 6 Planregels.pdfLees voor
* BP Laag WErveld 6 bijlage flora en fauna onderzoek.pdfLees voor
* BP Laag WErveld 6 bijlage taxatierapport.pdfLees voor
* BP Laag WErveld 6 bijlage bodemonderzoek.pdfLees voor
* BP Laag WErveld 6 Bijlage geluidsonderzoek.pdfLees voor
* BP Laag WErveld 6 Bijlage archeologisch onderzoek.pdfLees voor
* BP Sassekamp 1 raadsbesluit BP.pdfLees voor
* BP Sassekamp 1 Bijlagen.pdfLees voor

* BP Sassekamp 1 Toelichting.pdfLees voor
* BP Sassekamp 1 planregels.pdfLees voor

* BP Sassekamp 1 verbeelding.pdfLees voor
* BP Weverstraat 9taxatierapport.pdfLees voor
* BP WEverstraat 9 flora en faunaonderzoek.pdfLees voor
* BP Weverstraat 9 raadsbesluit.pdfLees voor
* BP Weverstraat verbeelding.pdfLees voor
* BP Weverstraat 9 planregels.pdfLees voor
* BP Weverstraat 9 toelichting.pdfLees voor
* vastgesteld BP Urlingsestraat 11a_web.pdfLees voor
* BP Urlingsestraat 11a vaststellingsbesluit.pdfLees voor