Politie Gelderland-Zuid

Aanhouding na huiselijk geweld

Buren, 05-07-2011 o De politie kreeg maandagavond om 18.30 uur een melding dat er een ruzie gaande was in een woning in de gemeente Buren waarbij gevochten zou worden. Meerdere politie-eenheden gingen erheen om poolshoogte te nemen. Een 51-jarige bewoner werd aangehouden.

Ter plekke aangekomen troffen de agenten een gezin met meerdere kinderen aan. Zij hebben alle partijen gesplitst en hun verhaal aangehoord. De man des huizes zou zijn vrouw hebben geduwd, een zoon hebben geslagen en een dochter geschopt. De 51-jarige is daarop aangehouden op verdenking van het plegen van huiselijk geweld. De moeder en zoon hebben zich met (lichte) verwondingen onder doktersbehandeling gesteld.

Tijdens het overbrengen naar het politiebureau klaagde de verdachte over nekpijn. Daarom is de man voor controle naar een ziekenhuis gebracht. Daarna is de 51-jarige man ingesloten. Hij is in verzekering gesteld en wordt verhoord. De politie is bezig met een onderzoek. Inmiddels zijn drie aangiften opgenomen. Ook spreekt de politie met getuigen.
(08)

Laatst gewijzigd 05-07-2011 11:28 | © Regio Gelderland-Zuid |