Gemeente Maasgouw


Vrijwilligersaward uitgereikt aan mevrouw Emily Linssen-van Lin

Uitreiking vrijwilligersaward

Tijdens de afsluiting van het zwemseizoen voor de grote vakantie op 1 juli jl. overhandigde wethouder Jessie Smeets-Palmen de vrijwilligersaward juli 2011 van de gemeente Maasgouw aan mevrouw Emily Linssen-van Lin.

Mevrouw Linssen-van Lin is na 28 jaar afgetreden als voorzitster van Zwemclub 50+ Maasbracht-Linne. Gedurende deze lange periode van voorzitterschap werd zij gezien als grote organisator en tevens inspirator. Samen met enkele andere bestuursleden zorgde zij trouw en met veel toewijding voor het wekelijkse busvervoer van senioren naar zwembad "In de Bandert" te Echt. Ook regelde zij de hiermee gepaard gaande financiën en nam zij de overige organisatie van deze activiteit voor haar rekening. Veel senioren hebben daardoor veel plezier aan het zwemmen kunnen beleven, maar ook aan de sociale contacten. Daarbij werd er tweemaal per jaar een zwemuitstapje georganiseerd naar Arcen, waar tot op heden veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Verder zorgde mevrouw Linssen-van Lin dat leden bij jubilea, op verjaardagen en feestdagen een kleine attentie ontvingen. Deze vorm van extra aandacht werd door de leden zeer gewaardeerd. Ook bij ziekte en overlijden in haar omgeving bood zij steeds troost aan haar medemens.

Omdat de gemeente Maasgouw haar vrijwilligers een warm hart toedraagt, werd mevrouw Linssen-van Lin door de wethouder, op voordracht van het bestuur van de Zwemclub 50+ Maasbracht-Linne, extra in het zonnetje gezet. Mevrouw Linssen-van Lin ontving de oorkonde van de vrijwilligersaward met daarop een persoonlijke vermelding en mocht een mooie bos bloemen mee naar huis nemen.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00