Gemeente Boxmeer


Milieuvergunningen

Milieuvergunningen week 27

In werking treden milieuvergunning
Een milieuvergunning treedt niet in werking zonder de vereiste bouwvergunning.

Verleende milieuvergunningen
Inzage: vanaf 6 juli 2011 tot en met 16 augustus 2011. Beroep: binnen deze termijn kan (in tweevoud) beroep worden ingesteld bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.
Beroepsmogelijkheid voor: de aanvrager (indien de beschikking afwijkt van het ontwerp), de Inspecteur van de Volksgezondheid en Milieuhygi¬ëne, degenen die binnen de gestelde termijnen, schrifte¬lijk of monde¬ling, hun zienswijzen hebben kenbaar gemaakt, degenen die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat waren om tijdig hun zienswijzen kenbaar te maken.

Vergunning is op 5 juli 2011 verleend aan:
§ J. van de Bosch, Veerstraat 51a in Boxmeer. Het betreft een revisievergunning voor een vleesvarkenshouderij op het adres Vredepeelweg 7 in Overloon.
§ F. van de Poel, Luinbeekweg 24 in Vortum-Mullem. Het betreft een revisievergunning voor een varkens- en rundveehouderij op het adres Vredepeelweg 20 in Overloon.
De vergunningen worden onherroepelijk op 17 augustus 2011 tenzij naast het indienen van het beroepschrift, een verzoek tot schorsing of voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Raad van State.