HUGH LAURIE New Global Ambassador L'Oréal Paris MEN Expert

Persbericht van L'Oréal

L'Oréal Paris is verheugd Hugh Laurie te mogen verwelkomen als het nieuwe gezicht van de Men Expert serie. De Britse acteur is bij het grote publiek bekend geworden door zijn rol als dokter in de succesvolle serie House. Door zijn scherpe humor en droge grappen is Laurie geliefd bij mannen en vrouwen, en heeft hij de reputatie van een innemende, charmante , no-nonsense artiest.
"Ik dacht aanvankelijk dat er een foutje werd gemaakt toen L'Oréal mij benaderde. Tot ik begreep dat ze niet zozeer naar een topmodel zochten, maar naar 'echte' mensen met een sterke persoonlijkheid...en iemand die ervoor uitkomt dat het evengoed heel mannelijk is om huidverzorging te gebruiken!", aldus Hugh Laurie.
"Hugh Laurie is het perfecte voorbeeld van de moderne man van nu: oprecht en echt, ongeremd, charismatisch en altijd gedreven zijn passies te blijven volgen. We zijn enorm enthousiast dat hij vanaf nu een spokesperson zal zijn voor alle moderne mannen outhere!", aldus Cyril Chapuy, Global Brand Ambassador van L'Oréal Paris. Hugh Laurie is een getalenteerde alleskunner. Na zijn studie Antropologie afgerond te hebben aan de Cambridge University is zijn acteercarrière van start gegaan (1982). Hij speelt sindsdien diverse rollen in films en tv-series, zoals 101 Dalmatiërs en Stuart Little. - Behalve acteren is hij ook regelmatig de stem van personages in animatiefilms, zoals Valiant, Monsters vs. Aliens en de onlangs uitgebrachte film Hop met Russel Brand.
- Hugh Laurie was al een grote bekendheid in Groot-Brittanië toen hij de rol accepteerde in House. In de Amerikaanse tv-serie speelt hij Doctor Gregory House, een cynische antiheld die als een detective medische problemen oplost. Door zijn geloofwaardige vertolking heeft hij al diverse prijzen in de wacht gesleept, zoals twee Golden Globes, Screen Actors Guild Awards en de People's Choice Award in 2009. - Minder bekend bij het grote publiek is zijn muziektalent, zowel als componist voor musicals als bandlid in de liefdadigheidgroep Band from TV. Onlangs heeft hij ook zijn eerste solo bluesalbum uitgebracht, Let Them Talk (via Warner Bros Label).
- Dat hij eveneens een succesvol auteur is, blijkt uit zijn bestseller novelle 'The Gun Seller' (1996), inmiddels in meer dan 30 talen vertaald.
- Ondanks al deze roem op meerdere vlakken is de artiest nog lang niet van plan te stoppen: het afgelopen jaar heeft hij de featurefilm The Oranges afgerond, samen met de Amerikaanse actrice Leighton Meester. Komend jaar zal hij naar Papoea-Nieuw-Guinea reizen voor een rol in Mister Pip, gebaseerd op de novelle van Lloyd Jones.

Hugh Laurie maakt vanaf vandaag deel uit van de L'Oréal Paris familie, evenals onder andere Gerard Butler, Beyonce Knowles, Aimee Mullins, Gwen Stefani, Jennifer Lopez, Patrick Dempsey, Jane Fonda en Rachel Weisz.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl. Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*
*

Links:
http://www.loreal-paris.nl



Razende Robot Reporter