'Ik zeg NIET doen!'-campagne promoot duurzame energieoplossingen

Persbericht van Wattco.nl

Capelle a/d IJssel - Overstappen van energieleverancier? Ik zeg NIET doen!
Natasja Foger, Maurice de Bond en Frans Bouwer weten het zeker. Op de website ikzegnietdoen.nl wijzen ze Nederlanders er op dat overstappen van energiemaatschappij niet de oplossing is, maar dat je beter kunt investeren in jezelf en je omgeving.

"Ik heb onderzocht dat energie alleen maar duurder wordt. De afgelopen tien jaar zijn de prijzen meer dan honderd procent gestegen! Daarom heb ik gekozen voor opwekking van mijn eigen groene energie", deelt een zeer stellige Maurice de Bond mee.

Natasja Foger's gezin telt vier mensen en dan gebruik je best veel energie. Ze laat enthousiast weten: "Zonnepanelen zijn een besparing voor de lange termijn, zonder verrassingen en grote kostenverhogingen. We gaan zelfs onze CV-ketel vervangen door een micro-WKK."

Frans Bouwer is vooral positief over het gemak waarmee zijn panelen zijn geplaatst: "Binnen een dag was het voor elkaar!" "Stap niet over, maar investeer in jezelf", is het devies van de in blauwe badjas gehulde Frans.

Tsja, wie wil er nu niet besparen op energie met duurzame eigen zonnepanelen of een zonneboiler? Daar krijg je elke BN'er wel warm voor. We zijn toch allemaal Bewuste Nederlanders die de Nederlandse maatschappij hoog in het vaandel hebben staan?

Ik zeg NIET doen! verovert Nederland met betaalbare complete systemen die eigen duurzame energiewinning wel heel gemakkelijk maken. Zonnepanelen, zonneboilers en microwarmtekrachtkoppelingen die eenvoudig via internet te bestellen zijn met thuiswinkelwaarborg.

Links:
http://www.ikzegnietdoen.nl



Razende Robot Reporter