MBO raad

Stemmen op de mbo-uitblinkers

05-07-2011 - Stem nu op je favoriete Uitblinker! En zorg ervoor dat hij of zij tijdens het Uitblinkersgala op 4 oktober de strijd aangaat voor de titel Landelijk Ambassadeur Beroepsonderwijs 2011. Stemmen kan tot 29 september.
De tien Uitblinkers die de meeste stemmen verzamelen op www.ditismbo.nl dingen op 4 oktober tijdens het Uitblinkersgala in de Amsterdam Convention Factory mee naar de hoofdprijs: gekozen worden tot Landelijk Ambassadeur van het Beroepsonderwijs en een geldbedrag van EUR 2.500,- te besteden aan zijn of haar persoonlijke ontwikkeling.

Wild Card
Staat jouw favoriete Uitblinker niet in de top tien, maar wil je wel dat hij of zij wint? De winnaar van vorig jaar, Juan Hofland van het NOVA College, reikt aan één van de 40 Uitblinkers die niet in de top 10 staan een Wild Card uit. Hij of zij krijgt zo alsnog de kans om zich te presenteren op het podium en Ambassadeur van het Beroepsonderwijs te worden. Laat Juan daarom nu weten waarom jouw Uitblinker de Wild Card verdiend!

Uitblinkers zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Dit jaar doen 50 onderwijsinstellingen mee aan de verkiezing. Jaarlijks kiezen zij hun eigen Uitblinker die zij nomineren voor de landelijke verkiezing.

Via www.ditismbo.nl/uitblinkers kan iedereen stemmen op de mbo-uitblinkers.

Bron/Auteur: Webredactie