Kroon op het werk

Hemmink geeft estafettestokje door

Gemeente Zwolle ontvangt stokje in kader "Kroontjesestafette"

Op 1 juli jl. heeft Martin Hemmink, directeur van Hemmink BV in de zgn. `Kroontjesestafette' het estafettestokje overhandigd aan Maarten van Helden, directeur bedrijfsvoering bij de Gemeente Zwolle. De Kroontjesestafette is een initiatief van de Kroon op het Werk, een netwerk van bedrijven en adviseurs die bezig zijn met duurzame inzet van werknemers.

De gemeente Zwolle krijgt het estafettestokje omdat ze evenals Hemmink al enige jaren gecertificeerd is als Investor in People. Directeur Martin Hemmink: " Wij hebben voor de Gemeente Zwolle gekozen omdat wij er trots op zijn dat zij als eerste gemeente van Nederland gecertificeerd is als Investor in People. Wij dachten meteen aan de Gemeente Zwolle, een lokale organisatie. Een waardige deelnemer!"

De Kroon op het Werk
In 2010 is Hemmink geëindigd bij de beste 5 bedrijven van Nederland voor de Kroon op het Werk prijs. Een bijzondere waardering voor goed werkgeverschap met name op het gebied van duurzame inzetbaarheid van haar werknemers.

Door deze estafette wil de Kroon op het Werk meer organisaties zien te vinden die opvallen door hun duurzaamheid, inzetbaarheidsbeleid en willen zij meewerken aan het ontstaan of versterken van regionale netwerken.

De organisaties die de afgelopen jaren genomineerd zijn geweest voor de Kroon op het Werk prijs hebben de estafette gestart. Elke organisatie die het estafettestokje krijgt, moet dit stokje binnen drie maanden doorgeven aan een organisatie in hun omgeving. Het estafettestokje kan worden overgedragen aan een organisatie die opvalt door de wijze waarop zij omgaan met hun duurzaam inzetbaarheidsbeleid.

Inmiddels zijn er al meer dan 125 stokjes doorgegeven.