Nederlandse Tafeltennisbond


Nieuwe Algemene Voorwaarden Opleidingen

1-7-2011

Sinds 10 mei 2011 zijn de Algemene Voorwaarden voor Opleidingen (AVO) gewijzigd (zie NTTB website). De wijzigingen zijn om twee redenen doorgevoerd. Ten eerste omdat de manier van inschrijven verbeterd is (zie Webshop Opleidingen), waardoor bepaalde zaken efficiënter verlopen dan voorheen. Ten tweede omdat gebleken is dat 'competentie gericht leren' voor velen lijkt te leiden tot het uitstellen van de afronding van de opleidingen. Vanwege het laatstgenoemde is er een overgangsregeling voor deelnemers aan reeds gestarte opleidingen.

Deze overgangsregeling is bedoeld om deelnemers die al lange tijd inactief zijn geweest toch te prikkelen om het diploma te behalen. Er wordt hierdoor ook gezorgd voor een opschoning van de Elektronische Leer Omgeving en de statistieken voor het te verwachten aantal geslaagden. Voor deelnemers die recent zijn gestart kan het dienen als 'stok achter de deur' om de vaart in de opleiding te houden.

Voor vragen of opmerkingen over de nieuwe AVO of de overgangsregeling kunt u terecht bij Michiel de Korte (coördinator Opleidingen) via opleidingen@nttb.nl of 079-343 81 41

NTTB/MdK