Gemeente Aalsmeer

groengebieden Aalsmeer Oost

Informatieavond groengebieden Aalsmeer Oost

Op dinsdagavond 5 juli 2011 vindt er in de raadskelder van het gemeentehuis een inloopavond plaats over het groen in Allsmeer-Oost rond de Willem Alexanderstraat en de Beatrixstraat. Op deze avond kunnen de bewoners van het gebied hun wensen kenbaar maken voor de herinrichting van het groen in hun buurt.

Op deze avond wil de gemeente vooral luisteren naar wat de bewoners willen en niet willen met de 19 groengebiedjes. Op basis van deze wensen zal de gemeente een plan maken voor de herinrichting van het groen.

Ook willen we op deze avond kijken naar de mogelijkheid een speelplek voor de oudere jeugd te maken. De bewoners wordt gevraagd een plek aan te wijzen die zij geschikt vinden.

In het najaar volgen nog twee bijeenkomsten waarin de gemeente de uitgewerkte plannen verder toelichten en bijschaven. Daarna kan het college een besluit nemen over de uitvoering van het herinrichten van de 19 groengebiedjes.

De avond start om 19.30 uur en vindt plaats in de raadskelder van het gemeentehuis aan het Drie Kolommenplein 1. De ingang van het gemeentehuis is aan het Raadhuisplein.

Er zijn 250 uitnodigingen voor deze avond verstuurd aan de omwonenden.