Dienstenbond CNV

Nieuws

4 juli 2011

Onderhandelingen Sociaal Plan Wereldomroep binnenkort van start

Afgelopen week heeft de Tweede Kamer zonder noemenswaardige discussie een forse streep gezet door de Wereldomroep zoals wij die nu kennen. De opgelegde bezuinigingen zullen leiden tot ingrijpende wijzigingen, waarbij ook het verlies van vele arbeidsplaatsen onvermijdelijk is. Reden voor CNV Media om, samen met haar collega vakbonden, te spreken over een Sociaal Plan.

Op vrijdag 15 juli zullen we met de directie overleggen over hoe dat sociaal plan er uit moet gaan zien. Maar voordat we dat doen willen we graag eerst met u in gesprek gaan. Wat vindt u belangrijk? Waar moeten we op inzetten en waar moeten wij, specifiek voor de Wereldomroep, de accenten leggen? Daarom organiseren wij, samen met de NVJ en FNV Kiem een ledenbijeenkomst op

Donderdag 7 juli aanstaande
Om 13:00 uur
In de Serre (bedrijfsrestaurant RNW)

In principe organiseren wij deze bijeenkomst voor leden van de betrokken vakorganisaties. Maar ook als u (nog!) geen lid bent, bent u van harte welkom om de bijeenkomsten bij te wonen. Graag tot donderdag!

Een reorganisatie kan iedereen treffen; juist dan hebben vakbond en werknemer elkaar nodig. Meldt u daarom aan als lid van een vakbond die het belang van haar leden centraal stelt. Op de achterzijde van deze nieuwsbrief leest u meer over de voordelen van een lidmaatschap bij CNV Media

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze nieuwsbrief? U kunt contact opnemen met bestuurder Peter Bloemendaal, telefoon: 035 64 60 580. Per e-mail kan ook: p.bloemendaal@remove-this.cnvdibo.nl.