Ingezonden persbericht



---



Amersfoort, 4 juli 2011

Grote belangstelling voor Girlz & Ladiez Day op Sint Jorisplein 12-jarige Amersfoortse wint Fashion Model Contest

Meer dan dertig meisjes en dames lieten zich afgelopen zaterdag zien op de catwalk op het Sint Jorisplein in Amersfoort. Na een spannende wedstrijd onder leiding van catwalk coach Mariana Verkerk, was het uiteindelijk de 12-jarige Terri Engbers uit Amersfoort, die tot winnares van de Fashion Model Contest werd uitgeroepen.

Terri kwam na twee voorrondes in de finale. Daar hadden 10 finalistes uiteindelijk het nakijken. Terrie won een C&A Fashion Cheque ter waarde van E 100,00 en een Douglas Beauty Pakket. Ook mocht zij de kleding die zij tijdens de finale showde (C&A) mee naar huis nemen.

De belangstelling voor de eerste Girlz & Ladiez Day op het Sint Jorisplein was groot. Iedereen wilde wel toeschouwer zijn van hoe Mariana Verkerk (bekend van het tv-programma Benelux Next Top Model) 'gewone' meisjes en dames tot echte catwalk models wist om te toveren. Dat zij daarin slaagde, werd al snel duidelijk. De 11 finalisten bewogen zich gracieus over het podium en toonden zich volleerde modellen bij het showen van de kleding van C&A, Vila, Vero Moda en Bandolera.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht