Gemeente Gorinchem


Fotowedstrijd Open Monumentendag Gorinchem

Dit jaar viert de Stichting Open Monumentendag haar 25-jarig jubileum! Ook de gemeente Gorinchem doet voor de vijfentwintigste keer mee aan Open Monumentendag. Het thema dit jaar luidt `nieuw gebruik - oud gebouw'.

De gemeente Gorinchem organiseert in het kader van het 25-jarig jubileum een fotowedstrijd. Daarbij sluiten we aan bij het thema. We vragen dus niet om foto's van monumenten, maar om verrassende foto's van hergebruik.

Stuur een foto in van een leuk, origineel voorwerp gemaakt van hergebruikte materialen zoals bijvoorbeeld een ketting gemaakt van fietsband of een naambordje gemaakt van een dakpan. Speur uw omgeving af en doe leuke ideeën op!

Prijs
De inzendingen maken kans op een VVV-bon van EUR 50. Alle ingezonden foto's zullen tijdens Open Monumentendag op zaterdag 10 september 2011 worden tentoongesteld. Op 10 september wordt ook de naam van de winnende fotograaf bekend gemaakt!

Voorwaarden
o de grootte van de digitale foto(`s) is min. 1 MB o de gemeente mag de inzendingen gebruiken voor publicitaire doeleinden met betrekking tot de Open Monumentendag
o uiterste inzenddatum: 26 augustus 2011

U kunt uw inzending(en) mailen naar p.sterkenburg@gorinchem.nl