Ingezonden persbericht


KONING & HARTMAN INTRODUCEERT NIEUW VOICE PORTFOLIO VAN ALCATEL-LUCENT

Amsterdam, 5 juli -" Technologiebedrijf Koning & Hartman richt zich vanaf deze zomer volledig op de voice-markt en breidt haar portfolio uit met producten en oplossingen van Alcatel-Lucent. De focus ligt op het aanbieden van geavanceerde maatwerk telecommunicatie oplossingen, waarbij Managed Services een steeds grotere rol zal spelen.

Geheel in lijn met de nieuwe merkstrategie, waarbij de nadruk ligt op het Telecom segment, voegt Koning & Hartman de kwalitatief hoogstaande producten van Alcatel-Lucent toe aan haar huidige producten- en dienstenportfolio. Naast de uitbreiding van het productenportfolio ziet het bedrijf vooral veel kansen voor haar Managed Services afdeling. Deze landelijk werkende service organisatie kan op basis van 24/7 een optimale invulling geven aan de eisen en wensen voor het onderhoud en instandhouding van de geïnstalleerde communicatiesystemen.

Koning & Hartman is al jaren bekend met het merk Alcatel-Lucent en heeft daardoor de nodige vakkennis in huis. De vernieuwde samenwerking met Alcatel-Lucent is tot stand gekomen door een nauwe samenwerking met Voice Access. Koning & Hartman kijkt vooral uit naar het vermarkten van onder andere OpenTouch, het nieuwe communicatieplatform concept van Alcatel-Lucent.

Een innovatief communicatieplatform

OpenTouch van Alcatel-Lucent laat organisaties op een productievere manier communiceren met Collaborative Conversations. Een-op-een gesprekken veranderen door de inzet van verschillende applicaties en zijn uitgebreid met multimedia, multichannel-gesprekken en messaging. Deze innovaties op het gebied van vermenging van e-mail, sms, video, mobility en social media, verbeteren de relatie met consumenten en medewerkers.

'In onze rol als System Integrator kunnen wij concepten zoals Open Touch als bouwsteen in maatwerk Telecommunicatie oplossingen aanbieden. Samen met de andere oplossingen op dit gebied zoals pGSM (Private GSM), Video Conferentie en Voice Logging, kan nu een totaaloplossing worden geboden. Koning & Hartman maakt gebruik van de laatste technologieën binnen de Telecom markt en biedt naast hoogstaande producten ook een uniek service concept aan, om zo aan de behoefte van de klant te kunnen voorzien,' zegt Oswald Coene (Algemeen Directeur - Koning & Hartman).

Het productenportfolio van Koning & Hartman, aangevuld met de mogelijkheden op het gebied van diensten zoals Managed Services, inclusief een eigen remote Network Operating Center, maakt het mogelijk een optimale invulling te geven aan de geïntegreerde communicatie behoefte van klanten.