Ingezonden persbericht


ANWB sluit drukwerkovereenkomst met Roto Smeets Group

ANWB en Roto Smeets Group hebben een drukwerkovereenkomst gesloten voor het vervaardigen van het maandblad De Kampioen. Het betreft een substantieel contract voor een periode van 3 jaar. Over de exacte omvang worden geen mededelingen gedaan.

Met deze overeenkomst geven beide partijen aan vertrouwen te hebben in de wederzijdse samenwerking en het voornemen deze verder uit te diepen. Roto Smeets Group is verheugd met deze opdracht waarmee het de positieve ontwikkelingen van het bedrijf bevestigd ziet.

De druk- en nabewerkingovereenkomst bestaat uit het in diepdruk vervaardigen van het binnenwerk, het in rotatieoffset produceren van het omslag alsmede de afwerking en het postaal gereed maken.

De Kampioen is het grootste gezinsblad in Nederland met een verspreide oplage van 3.560.899 exemplaren (HOI 2010) en meer dan 4.839.000 lezers (Bron: NOM Print & Doelgroep Monitor 2009-II 2010-I). De Kampioen is het verenigingsblad van de ANWB en biedt betrouwbare en praktische informatie in artikelen over recreatie, toerisme, verkeer en vervoer: onderwerpen die hoog in de belangstelling staan van een breed publiek. De Kampioen verschijnt tien keer per jaar.

Deventer, 5 juli 2011