Nieuw: White paper Formulierautomatisering van DDinformatica


HOOFDDORP, 20110705 -- Softwareleverancier DDinformatica presenteert zijn nieuwe White paper over Elektronische Formulierverwerking. Deze White paper geeft een vergaand inzicht in de mogelijkheden, onderliggende technieken en het besparingspotentieel van het automatisch verwerken van verschillende typen formulieren.

Elektronische Formulierverwerking
Het handmatig invoeren van gegevens die nog op papier staan is uiterst kostbaar en kan in heel veel gevallen een stuk goedkoper. Software voor automatische formulierverwerking biedt hierin uitkomst. Afhankelijk van het type formulier kunnen de besparingen uitgedrukt in tijd oplopen van 30% tot meer dan 80%. Het gaat hier om gestructureerde, semi-gestructureerde en ongestructureerde formulieren. Voorbeelden zijn respectievelijk keuzelijsten, declaraties en schadeformulieren, maar uiteraard zijn alle formulieren in te delen in deze groepen en ook in de meeste gevallen zeer geschikt om te automatiseren.
De White paper Elektronische Formulierverwerking is verkrijgbaar via http://www.ddinformatica.nl/download/capture-software.html

Over DDinformatica
DDinformatica – softwareleverancier uit Hoofddorp – biedt oplossingen voor het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. Sinds het ontstaan in 1993 richt DDinformatica zich op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen met als doel om meer werk te verrichten met minder papier en minder arbeid. Zie voor meer informatie www.ddinformatica.nl.