Gratis eten bestellen bij Pizza.be


Eten-bestelsite viert vierde verjaardag

BRUSSEL, 20110705 -- Er hing al een bericht in de lucht, en het werd nu bevestigd. Op dinsdag 5 juli, van 19u30 tot 19u40, kan iedereen op Pizza.be een gratis maaltijd ter waarde van 10 euro bestellen. Pizza.be is de grootste eten-bestelsite van België. Op de dienst zijn meer dan 500 bezorgrestaurants aangesloten, waar naast pizza bijvoorbeeld ook Chinees, Mexicaans, sushi en pitta online kan worden besteld. De gratis eten-actie is alleen geldig bij bezorgrestaurants die online betalingen accepteren en alleen van toepassing op de website. Bestellingen via de iPhone/Android applicatie, mobiel bestellen en bestellen-via-de-TV dienen gewoon te worden afgerekend.

Siska De Lombaerde, Country Manager van Pizza.be: “We zijn inmiddels al vier jaar actief op de Belgische markt en we willen met deze actie onze trouwe schare fans bedanken voor het massale gebruik van onze website. De jarige trakteert immers!”

De website, die onlangs in een volledig nieuw en gebruiksvriendelijker jasje werd gestopt en zelfs werd voorzien van een gratis belknop, schat de kosten van deze actie in op 100.000 euro.

De actie zal de servers ongetwijfeld zwaar belasten, maar het bedrijf maakt zich sterk dat ze dit wel aankunnen. Bij een soortgelijke actie van zusterbedrijf Thuisbezorgd.nl in Nederland in 2009 werd voor 200.000 euro aan gratis eten besteld.

Pizza.be maakte overigens maandag bekend dat zij gedurende de gehele maand juli op VTM, VT4, VijfTV en 2BE te zien zal zijn met een grote reclamecampagne.

Smakelijk!